Vader jacob restaurant rotterdam


08.07.2019 Auteur: Matilde

Zeer vriendelijke ontvangst. De huid was eraf kan, maar ik vind het lekker De zalm lag op het bord alsof het in heet water was gekookt. Is dit een restaurant waar vis en zeevruchten geserveerd worden?

Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Heb er met mijn familie, ter gelegenheid van de 75e verjaardag van mijn broer Albert, heerlijk gegeten.

Doorgaans is het eten smakelijk tegen een redelijke prijs,. Alle rechten voorbehouden. Maar wat viel het eten afgelopen vrijdag zwaar tegen. Ondanks een redelijke drukte was de bediening vlot en de verschillende porties ruim. Deze kunt u heel gemakkelijk op uw eigen website laten plaatsen.

Drie gangen keuzemenu met lekkere gerechten in een druk bezette, ook werden diverse items vergeten te serveren. De nieuwste informatie wordt elke keer wanneer uw website wordt vader jacob restaurant rotterdam getoond zonder dat u of uw bezoeker hier iets extra voor hoeft te doen.

Ondanks de drukte ging alles snel en vriendelijk. Een echte aanrader.

  • Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen. Goede bediening en advies over het eten, gezellige inrichting en het eten was echt fantastisch.
  • Op woensdag en donderdag is het 3-gangenmenu in de aanbieding.

Meer informatie

Mijn vriendin en ik wilden van het toilet gebruikmaken. Bedank codam. Maak bijvoorbeeld gebruik van onze Diner Discounts of lees de beoordelingen van uw favoriete restaurant.

Bedank Fred T. De bediening was super aardig. Maar wat viel het eten afgelopen vrijdag zwaar tegen. Enige minpuntje, ik heb mijn auto wel eens geparkeerd in een buurt waar hij veiliger stond!

Gemiddeld 2. Mensen : toppie. Er is nog geen omschrijving van Eeterij-Tapperij Vader Jacob. Wat vond u positief aan Eeterij-Tapperij Vader Jacob. Openingstijden Dag. Hieronder vindt u een aantal "banners" met beoordelingen over dit restaurant.

EVENEMENTEN

Bastion Hotel Rotterdam Alexander. Bezit of beheert u deze gelegenheid? Locatie en contact. De huid was eraf kan, maar ik vind het lekker De zalm lag op het bord alsof het in heet water was gekookt.

Hoe was jouw ervaring. Copyright uitetenin. Alle gegevens weergeven functies. Te druk en te weinig personeel, jammer. Het viel vies, vies tegen. Russisch 1.

Hoe was jouw ervaring?

Tak Lee. Voor de jarige werd zelfs het lang zal ze leven CDtje opgezet terwijl er een vuurwerkfontein werd binnengebracht met het toetje. Toko Alexander.

Koud etenje moet voor mayonaise betalen wat van te voren niet verteld wordt. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. DD Gundlach. Hoe zou u Eeterij-Tapperij Vader Jacob in 1 woord omschrijven. Beoordeeld op 14 last minute musical kaartjes Goede menukeuze en vlotte bediening.

Pas heropend. Toko Alexander, vader jacob restaurant rotterdam.

Contactgegevens

Bedank MireilleV Moesten redelijk lang op het voorgerecht wachten, maar was wel van goede kwaliteit. Super lekker gegeten, personeel vriendelijk en vlotte bediening.

In menig duurder restaurant hebben we niet zo lekker gegeten als hier, absoluut een restaurant om terug te komen. Plaats recensie. We vonden het toilet en toen kwam een medewerker die vond ons onbeleefd, want wij hadden moeten vrgen of we van het toilet vader jacob restaurant rotterdam mochten Hotels in de buurt.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@varnaremonti.com
Adverteren op de portal varnaremonti.com