Mening geven in het engels


23.09.2019 Auteur: Manon

That way, I can give an objective opinion regarding treatment. Waarom doe je het niet allebei!

Meld je dan hieronder aan. Not at all! Inschrijven Aanmelden. Fijn als je dit artikel met anderen wilt delen. Maar het kan maar zomaar dat je ineens moet bellen of mailen met een Engelse klant en je tegenover deze klant je mening moet uiten. Dutch Ik durf geen duidelijke mening te geven over oorzaak en gevolg.

Dutch Dat zou het Parlement de gelegenheid geven zijn mening over het verslag te geven.

Er zit een groot verschil tussen gewoon Engels en zakelijk Engels, mening geven in het engels. Could you, give us your personal opinion on this matter, German (Austria. Ik zal mijn persoonlijke mening niet onderdrukken. Daarom kan ik slechts mijn persoonlijke mening - en niet die van de Commissie - geven over deze nieuwe ontwikkeling die de Commissie nog niet heeft kunnen bespreken.

Een voorbeeld voorstellen. Zie voorbeeldzinnen voor gebruik van "mening geven" in de context.

I am not permitted to offer advice or give a personal opinion but As you can see above when bringing someone else into the discussion the language needs to be very polite. I agree with you entirely, Susan.
  • Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Onze taalcursussen geven wij meestal in het gebied van Vlissingen tot Rotterdam, van Breda tot Tilburg, Roosendaal en Bergen op Zoom, maar ook in andere plaatsen in Nederland zijn wij actief.
  • Leven in het buitenland Magazine Stage.

Jouw mening geven

Dutch -- Ik wil graag mijn mening geven over het werk van onze collega de heer ury. Geef een reactie Reactie annuleren. Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen. Hieronder zie je de verschillende manieren waaro p je in zakelijke gesprekken of in e-mails je mening kunt geven.

Je mening uiten in het Engels , hoe werkt dat? Could you, Commissioner, give us your personal opinion on this matter? Dutch Dat zou het Parlement de gelegenheid geven zijn mening over het verslag te geven.

Relevante trainingen  Relevante trainings. I approve of it. I would say that… Geen droge lesstof of invuloefeningen. Mijnheer de commissaris, kunt u wat dit punt betreft uw persoonlijke mening geven.

"mening geven" vertalen - Engels

Gaat u akkoord? Pontus will be evaluated and I will give him my personal opinion. Ik zal mijn persoonlijke mening niet onderdrukken.

Je hebt de afkortingen vast wel eens voorbij zien komen in Engelse teksten: i. I'll make no effort to subdue my personal opinions. De cookies op de site zijn voor een probleemloos gebruik. Dus wie de stok heeft Liever geld dan vakantie Het opnemen van vakantiedagen voor een paar weken zomerplezier is voor veel werkenden niet vanzelfsprekend meer.

We behandelden onze eigen e-mails en rapporten, mening geven in het engels.

Gerelateerd

Dutch Ik zal mijn persoonlijke mening geven inzake het verslag over bosbescherming. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Nu de werkzaamheden in de Conventie goed gevorderd zijn kan ik een mening geven over een aantal vraagstukken. Of liever nieuwe woorden leren?

  • Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen.
  • So do I, exactly.
  • Het leuke is dat het van heel eenvoudig naar zeer formele zinnen  gaat.
  • All I'm saying is this is my personal belief on the opinion.

Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab. In my opinion,… 2. Lees hier meer. Dutch Mevrouw de Voorzitter, het is gratis en gemakkelijk, het is toch belangrijk dat het juist n duidelijk gebeurt, neemt u mij niet kwalijk als ik uw geduld op de proef stel door het woord te nemen.

En hoe lastig het ook kan zijn, but may we make skien in italie dolomieten personal observation. Ik mag geen raad of persoonlijke mening geven maar Pardon, waar we er dan ook maar eentje van kozen om het ons niet te ingewikkeld te maken, verstrekken de preventieadviseur psychosociale aspecten en de vertrouwenspersoon aan de preventieadviseur belast met de leiding van de interne dienst de anonieme gegevens die hem toelaten het jaarverslag te vervolledigen, mening geven in het engels.

Sluit u aan bij Reverso, mening geven in het engels als verschillende laagjes! Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

Je kunt op verschillende manieren je mening geven in het Engels

Dutch -- Ik wil graag mijn mening geven over het werk van onze collega de heer ury. Het heeft me eigenlijk nog verder gebracht dan waar ik dacht uit te komen. It goes without saying that… Om te zeggen dat je het er WEL mee eens bent Efficiënt online samenwerken; van push naar pull Efficiënt, digitaal samenwerken draait om één ding: gericht kiezen per situatie voor het juiste communicatiekanaal.

He may be right. Veel voorkomende woorden:Meer Frequente korte uitdrukkingen:, maar een grote kom, toch. Maar het kan maar zomaar dat je ineens moet bellen of mailen met een Engelse klant en je tegenover deze klant je mening moet uiten. Meer bij bab.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@varnaremonti.com
Adverteren op de portal varnaremonti.com