Krups nescafe dolce gusto mini me review


21.09.2019 Auteur: Corrie

Het is heerlijke koffie en zoveel verschillende smaken. Klik hier voor de actievoorwaarden. Om de gebruikte cup weg te gooien gebruik je het meegeleverde deponeerbakje.

Als je de standaard espresso capsule gebruikt, produceert de Mini Me verbazingwekkend goede resultaten. Zou iedereen voor de vakantie aanbevelen. Om de gebruikte cup weg te gooien gebruik je het meegeleverde deponeerbakje.

Ideaal voor 1 à 2 personen. U moet JavaScript in uw browser hebben ingeschakeld om de functionaliteit van de website te gebruiken. Makkelijk in gebruikt.

Het is de mini me geworden. Swybren 27 oktober Allessandra70 20 augustus Ik raad dit product aan. Je ziet dat Dolce Gusto alles draait om het gemak, en is bedoeld voor consumenten die zich geen zorgen willen maken over het vullen van melkkannen, elke dag weer. Het design van deze koffiecupmachine is bijzonder te noemen; oordeel zelf maar op basis van de foto's aan de rechterkant.

De koffie van Dolce Gusto heeft een prijs per kop vanaf ongeveer 0,28ct. Deze sprong er wat ons betreft tussenuit en heeft de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Maar de Mini Me is wel redelijk compact en past zelfs in de kleinste keukens.

Je hebt al een account

Op papier lijkt de Dolce Gusto Mini Me een zeer veelzijdige machine en het kan een verrassend fatsoenlijke kop espresso zetten. De goedkopere machines, en zeker de wat oudere, hebben dit niet en hebben ook geen automatische stop.

Heel lekkere koffie. Het is een gemakkelijk bruikbaar toestel, enkel het water reservoir mocht wat groter. Dit concept wordt tevens ondersteund doordat je de Dolce Gusto capsules in de supermarkt kunt kopen, terwijl de Nespresso capsules uitsluitend online of bij de Nespresso boetieks te verkrijgen zijn. Kj0hannaW 18 oktober Ik raad dit product aan.

Automatische stop: Doordat de hoeveelheid water zelf instelbaar is, geniet je altijd van een koffie naar eigen wens. Het is een compacte koffie apparaat, ook handig voor als je niet veel ruimte in je studentenkamer heb. Duurzaamheid Goed. Neemt niet te veel plek in beslag. Raiza Zuidplas 2 februari Ik raad krups nescafe dolce gusto mini me review product aan. Sappa 24 december Koffiemachine hoeft niet lang op te warmen en kan dus snel gebruikt worden.

Ideaal voor 1 à 2 personen. Over het algemeen vonden we de Mini Me adequaat als het gaat om het produceren van espresso of lungo drankjes, maar we zouden de melk capsules vermijden. Deze stuur ik terug.

Beoordeling door Peter Geplaatst op Ginobl 19 september Ik raad dit product aan. Ik ben zeer tevreden over dit apparaat, we hebben inmiddels nummer 3. Na het vullen van het waterreservoir hoeft alleen het apparaat te worden ingeschakeld. JefKE 1 oktober Ik raad dit product aan.

Productbeschrijving

Maar de Mini Me heeft toch als pluspunt, dat het een behoorlijke compacte espressomachine is, waardoor het zelfs in de kleinste keuken probleemloos kan staan.

Even roeren en ik vond het heerlijk! Het nieuwe apparaat staat nog in de doos op zolder tot nummer 2 het begeeft.

Lekkerekoffiedrinkster 2 april Ik raad dit product aan. Beoordeling door petra Geplaatst op En hoewel de Inissia geen ingebouwde melkoptie heeft, met echte melk, ook voor koude drankjes.

Serie: Krups nescafe dolce gusto mini me review Gusto Minime. Warme koffie, eindelijk hebben we in no time allemaal de koffie of choco die we lekker vinden, En als ik dan alleen ben Mag ik dan bij jou, aan de wand achter de bar. Dit keer de Genio 2. En het hele gezin is blij, we will get a numbers of messages and quotes of wishes from our friends.

Andrieke 14 november Ik raad dit product aan. Na het vullen van het waterreservoir hoeft alleen het apparaat te worden ingeschakeld.

Stijlvol en funky

Een van de slimste aspecten van het Krups Dolce Gusto Mini Me systeem is dat op elke capsule staat hoeveel water je nodig hebt, zodat je nooit een fout hoeft te maken. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is de rood-blauwe schakelaar om te schakelen.

Is de winnaar van de IF Design Award

Xjany 11 september Ik raad dit product aan. Helaas gaat de water tank moeilijk van de machine. Ik heb hem nu 2 weken en heb echt nog geen reden om te klagen.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@varnaremonti.com
Adverteren op de portal varnaremonti.com