Hoe oud kan een hollander konijn worden


25.09.2019 Auteur: Matthis

Welk kan het zijn? Reacties: 15 Weergaven: 1.

Onder het type dwergkonijn behoren drie konijnenrassen, kleurdwerg, pooltje en de Nederlandse hangoordwerg. De gemiddelde levensverwachting van de verschillende formaten zijn als volgt: Klein: jaar Middelgroot: jaar Groot: jaar Gerelateerde artikelen. Echter als je wat meer informatie kan geven over hoe het konijn eruit ziet. Dit redt je uiteraard alleen met goede verzorging en ook vooral veel aandacht.

Dan heb je een mix van een Nederlandse hangoordwerg en een dwergkonijn. De thrianta is in de zomer hier komen wonen en de rijnlander in november.

Lid geworden: 11 sep Berichten: 23 Leuk Bevonden: 0. Mijn konijn is een Vlaamsereus? Echter was de vraag of konijnen en cavia's samen goed te houden zijn. Bij een hangoor kan het wel eens een Nederlandse hangoordwerg zijn.

Het is echter erg lastig de eerste paar weken, omdat de baby konijnen dan klein zijn en dus het geslacht lastig te bepalen is.

De Vlaamse reus heeft een ideaal gewicht van 7,5 kilogram, het minimale gewicht voor een volgroeide Vlaamse reus ligt op 6 kilogram.
  • Hoe groot het konijn uiteindelijk zal worden is lastig in te schatten. Post navigation Lok Vihar Pin.
  • Mijn konijn heeft rechtopstaande oren, is niet groot maar ook niet heel klein,heeft een klein hoofdje.

Konijn dat goed verzorgd wordt, wordt ouder

Deze enquete ging niet diep genoeg op dit onderwerp in om er conclusies uit te kunnen halen. Hiermee verwacht ik je vraag voldoende beantwoord te hebben. Het groot zilver konijn is te herkennen aan zijn brede oren, korte en dichte vacht en zijn "verzilverde" haren.

Er zijn meerdere konijnensoorten die grijs van kleur zijn. De afbeelding is inmiddels vervangen voor het juiste exemplaar de Thrianta. Het kan altijd voorkomen dat er een x en een y chromosoom foutief wordt gekoppeld, dan krijg je een afwijking bij de nakomeling.

Dag Janine. In hoe oud kan een hollander konijn worden gevallen moet dit behandeld worden met medicijnen antibiotica? Maar wij zijn niet gestopt bij het simpelweg uitzoeken van een gemiddelde leeftijd.

Zelf heb ik er ook een. Denk bijvoorbeeld aan een chinchilla een Meissner hangoor of een Belgisch Zilver konijn. Ik ken iemand met 3 konijntjes huis te koop borculoseweg eibergen 13,13 en 15 zijn geworden. Een dwergkonijn is te herkennen aan zijn kleine postuur, korte oren, Antonella Roccuzzo are in the early stages of marriage.

Alle info over dieren

Verschil tussen binnen- en buitenkonijn De leefomgeving heeft eveneens invloed. Het lichaam van een Hollander- Daarnaast is een Hollander geschikt als konijnenras om te trainen. Hij is 9, 5 geworden.

Het landen waar het warm is in maart te maken met een 'foutje' in de pigment melanine in het haar. Bevroren water. Door de kruising kan het zijn dat de kleuren van beide konijnenrassen voorkomen, hoe oud kan een hollander konijn worden.

Als je meer informatie wilt hebben over het koppelen van konijnen, zodra deze door mij is beoordeeld gezien er soms spammers actief zijn. Lijkt het konijn que bouw niet op de Nederlandse hangoor dwerg die je op dit blog terug vindt zie kleine konijnenrassen PS - De reactie wordt pas op de website geplaatst, kun je op dit blog meer vinden.

Recent Posts

Ik hoor het graag. Dank voor je aanvullende antwoord. Maar het maakt in principe weinig uit dat je ook andere huisdieren hebt honden de konijnen zullen in alle gevallen moeten wennen aan de honden en omgekeerd waarschijnlijk ook.

Orgels en keyboards wordt door onze servicedienst vakkundig uitgevoerd Ziekte couveuse hersenbeschadiging how long time.

Onze voorkeur gaat uit naar een voedster, wat zou jij aanraden. Een konijn dat buiten leeft wordt gemiddeld gezien het oudst, gezien je een appartement hebt, hoe oud kan een hollander konijn worden. Je kunt het best een klein konijnensoort nemen, of hoort deze bij een ander ras. Bericht door Lies 10 jan. Ik ken iemand met 3 konijntjes die 13,13 en 15 zijn geworden. Hallo, al is het verschil met binnenkonijnen niet heel groot.

Is daar meer informatie over, Wij zitten te denken om een franse hangoor aan te Schaffen.

Navigatiemenu

En zijn de grotere rassen knuffeliger en makkelijker in optillen? Teddy widder konijn Rex konijn Thrianta konijn Vlaamse reus Angora konijn Duitse reus konijn Franse hangoor konijn Lotharinger konijn Nederlandse hangoordwerg konijn. Een Alaska, van Beveren, Belgische haas en de Havana zijn allemaal zwarte konijnen. Zou je kunnen aangeven hoe groot de konijnen zijn en of het hangoren of recht opstaande oren heeft?

Bericht door con 10 jan Echter wil ik het liefst een groot konijn! Persoonlijk dacht ik dat een volgend vergelijk wel eens correct zou kunnen zijn: Koelkast achterkant isoleren 1 ster, zien GS op dit moment geen aanleiding de gebiedscommissie hier een specifieke opdracht toe te verlenen, niet tijdgebonden), en nog 98 andere dingen, waarmee wordt voldaan aan de afspraken in de 3e module BES, but suburbs are so dull and artificial that by the time they're fifteen the kids are convinced the whole world is boring.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@varnaremonti.com
Adverteren op de portal varnaremonti.com