Het binnenhof den bosch


30.09.2019 Auteur: Selina

Yves Mommersteeg die samen met Michiel Jonker in maart met dit bedrijf startte, is in gesprek met de curator of die aan de hand van een bod van Mommersteeg een doorstart van 'Binnenhof' accepteert.

Goede bediening, goed eten samengesteld menu , leuke relaxte sfeer. Vriendelijk personeel wat erg hun best doet!

Lees ook onze privacyverklaring. Voor ons dit nooit meer! Service was ook top. Misschien mogen wij er niets van zeggen, omdat we hebben gegeten via de AH restaurant actie, waarbij je het 2e menu 3-gangen menu niet hoeft te betalen. Via social deal een drie gangen menu gegeten, was heerlijk. Het restaurant werd op 27 mei failliet verklaard. We hebben heerlijk gegeten.

Beetje jammer voor de prijs die je uiteindelijk p. Tiny Giebels 5 punten. We mochten plaats nemen aan de bar. Het interieur is echt heel mooi en sfeervol. We hebben heerlijk gegeten.

Meer informatie

Misschien mogen wij er niets van zeggen, omdat we hebben gegeten via de AH restaurant actie, waarbij je het 2e menu 3-gangen menu niet hoeft te betalen. De prijs is ietwat duurder dan een ''gewoon'' restaurant maar het is zeker de moeite waard om er naar toe te gaan, want je hebt dan wel wat voor je geld. Werden wel netjes ontvangen en jas werd opgehangen. Alle restaurants in Den Bosch weergeven. Locatie en contact.

  • Het dou met kok Bart Minkman en gastvrouw Geliene van Kleef begint in het weekeind vóór Kerst met restaurrant 'Brass'. Verse producten.
  • Waarderingen en beoordelingen 3,5  61 beoordelingen.

Dank jullie voor een onvergetelijk diner. Hun reden 'Het is te ver van ons huis'[. Lijst wordt bijgewerkt. Datum van bezoek: juli Kanton hendrik ido ambacht telefoonnummer dou met kok Bart Minkman en gastvrouw Geliene van Kleef begint in het weekeind vr Kerst met restaurrant 'Brass'.

Beoordeeld op 27 augustus Eten met vrienden en familie, het binnenhof den bosch. Marian en Rob, Ede.

Waarderingen en beoordelingen

Toen zei Mommersteeg dat hij hoopte op een voortzetting van de zaak. Laurens Jansen en Ingrid van Opstal-Jansen. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen.

Inloggen Lid worden. Van tevoren online gereserveerd. Heb hier mijn afscheidsdiner met ex collega's gegeten. Datum van bezoek: juni Een heerlijk avondje genieten voor een mooi prijsje.

Jonge Sluijters ging helemaal los in Parijs

Er vindt eerst nog een verbouwing en een opknapbeurt plaats. Het dou met kok Bart Minkman en gastvrouw Geliene van Kleef begint in het weekeind vóór Kerst met restaurrant 'Brass'. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren. Ga zo door!

  • Ze lieten ons te lang wachten, maar maakten dat uit zichzelf goed met een kopje koffie.
  • Bedank Harrie N.
  • Waar wij dan ook gebruik van maakten.
  • Lijst wordt bijgewerkt

En heel speciaal, je mag de wijnen proeven. Tijd van het jaar. Beoordeeld op 19 juni via mobiele applicatie een gezellig Vaderdag etentje!!.

Matig 8. Een aanrader en een leuke lokatie. Bericht van 29 november Restaurant Brass op plek Binnenhof in Guardianenhof Opnieuw een restaurantbestemming in pand Guardianenhof  tussen Snellestraat en Dode Het binnenhof den bosch. Lekker eten. Verse producten.

IN DE BUURT

Marian en Rob, Ede. Voor ons dit nooit meer! Te duur voor hetgeen je voorgeschoteld krijgt.

Meer beoordelingen bekijken. Het was helemaal niet druk in het restaurant. De extra porties friet die tijdens het hoofdgerecht werden besteld het binnenhof den bosch nooit aangekomen en thee moest na het nagerecht gedronken worden zonder theezakje. Het verjaardags etentje is wel een beetje in het toyota soarer te koop gevallen.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@varnaremonti.com
Adverteren op de portal varnaremonti.com