Zuurkool ovenschotel met rookworst en banaan


29.09.2019 Auteur: Cemil

De scherpe smaak van zuurkool wordt enorm afgevlakt door al het fruit dat erin gaat. Het knapperige kaaskorstje, daar wordt bijna om gevochten zo lekker vinden ze het.

Magic cake. Vet een ovenschaal licht in met iets boter of olie en doe er de helft van het zuurkoolmengsel in. Nu ben ik natuurlijk eigenwijs en heb aan de hand van haar basisrecept een Mandy versie ontwikkeld, en die is ook zooooo lekker geworden, dat ik het hier met jullie wil delen. Deze website maakt gebruik van functionele en commerciële cookies. Prak de zuurkool door lekkere aardappelen heen, doe er een vette jus over, en je hebt een heerlijk gerecht. Indische macaroni.

Mandy Knuvers Hoi, ik weet dat mensen nu de wenkbrauwen gaan fronsen. Zuurkool met banaan, wat leuk dat je er bent! Vet de ovenschaal in zorg dat er op de bodem een laag van de 'zuurkoolmengsel' erop ligt.

Privacy instellingen Bepaal welke cookies u wilt toestaan. Kook de aardappels samen met de zuurkool. Koop hier onze boeken:.

Ingrediënten

Laat de zuurkool uitlekken in een vergiet. Ben jij geen fan, dan zou ik eerst ons andere zuurkoolschotel recept uitproberen met appel, mascarpone en zuurkoolspek. Door Connie. De zuurkool koken. Mandy Knuvers. Hartige taart met zalm, prei en brie.

Spitskool met ei - Na een tip van mijn lokale groenteboer. Maak de aardappelpuree op smaak met wat peper naar wens. Zuurkoolschotel uit de oven met banaan en gehakt. Hoi, wat leuk dat je er bent. Bekijk recept.

Ingrediënten voor zuurkool met banaan

Cuisine: Zuurkool. Coleslaw met een Mexicaans tintje. Ook interessant.

Daar word de zuurkool heerlijk zacht van? Dit kan er echter toe leiden dat sommige functies niet langer beschikbaar zijn. Mandy Knuvers Hoi, wat leuk dat je er bent. Voordat het geheel de oven ingaat een paar klontjes boter erop leggen. Dankjewel voor deze mooie aanvulling Iris.

11 reacties

Iris van Boxtel. Nu heeft zuurkool in mijn wereld wel een beetje een winters karakter maar zodra je er wat fruit aan toevoegt wordt het geheel meteen wat meer zomers. Het knapperige kaaskorstje, daar wordt bijna om gevochten zo lekker vinden ze het.

  • Gazpacho met meloen Er zijn van die recepten die je steeds weer wil maken.
  • Creatief in eigen keuken.
  • Ook interessant.
  • Eerst de aardappelen koken, als ze bijna gaar zijn zuurkool erbij en nog een paar minuten koken.

Reina's kipgerecht. Kook de zuurkool eventjes in het vocht wat in het zakje zit samen met wat honing. Meng de ongekookte, zie bijv. Afgedekt gaar koken in magnetron ca. Je kunt makkelijk zelf zuurkool maken, uitgelekte zuurkool door de puree.

Zoete pompoensoep.

Hoe maak je zelf zuurkool met banaan?

Daarna een laagje met aardappelpuree, dan nog één laag met het mengsel en daarna de aardappelpuree. Gepubliceerd op okt 23rd, Zuurkool schenkt de mens een heel arsenaal aan goede voedingsstoffen.

De aardappelpuree klaarmaken volgens aanwijzingen op het pak en bovenop de ananas doen en mooi gladstrijken. Een ovenkaasje. Bak de spekjes met de in blokjes gesneden paprika in een koekenpan.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@varnaremonti.com
Adverteren op de portal varnaremonti.com