Import export bedrijf te koop


29.07.2019 Auteur: Danita

Overname van Rendabel bedrijf in de Metaalsec Plaats nu een profiel. Noord-Holland Te koop gevraagd Industrie.

Plaats nu een profiel. Rechtsvorm: BV. Financiële informatie. Het bedrijf is gezond en zit de laatste jaren in de groei, de omzet ligt tussen de 3 en 3,5 miljoen Euro. Commercieel manager zoekt handelsonderneming, Links Hoe werkt het?

Nederland Spain Belgium Germany. Type koper: MBI kandidaat Strategische overname. Non-food producten. Bekijk ons actuele aanbod hier.

Transactievorm: Nader te bepalen. Indicatie overnamebedrag: Nederland Spain Belgium Germany.
  • Door oplopende kostenstructuur in het productieproces is de verkoop strategie aangepast, steeds meer handelsgoederen worden hedendaags ge? Links Hoe werkt het?
  • Indicatie overnamebedrag: Levensfase onderneming: Volwassen.

Zelf uw bedrijf verkopen?

Namens cliënt zijn wij zoekende naar een import-export onderneming voor bouw- en aanverwanten producten in metaal, kunststof, enz.. Indicatie overnamebedrag: N. Rechtsvorm: NV. Branche: Groothandel.

Waardering Benieuwd naar de waarde van je onderneming? Soort bedrijf: Overig.

  • Volg ons: Bel ons: 37 00 Betreft: Namens een relatie van ons zijn wij op zoek naar een productiebedrijf, in diverse sectoren.
  • WhatsApp 6

Volg ons: Bel ons: 37 00 Plaats advertentie Klaar voor de verkoop of aankoop van je onderneming. Dit profiel is verkocht of niet meer actief.

Nieuwsbrief Ontvang wekelijks het nieuwste aanbod per e-mail. Nederland Spain Belgium Germany. Gezocht: bedrijf actief in de metaalsector.

Bedrijf te koop aangeboden in alarminstallaties en meldkamer abonnementen

Resultaat voor belasting: Vertrouwelijk. Indicatie overnamebedrag: N. Resultaat voor belasting:

Rechtsvorm: BV. Doe een gratis waardebepaling. Import-Export onderneming Nederland Profiel nr. Plaats nu een profiel? Het bedrijf is gezond en zit de laatste jaren in de groei, de omzet ligt tussen de 3 en 3,5 miljoen Euro.

Met name gespecialiseerd in export verse exoten naar Zuid Europa

Adviseur in jouw regio Wij brengen je in contact met een specialist in jouw eigen regio. Financiële informatie. Dutch English. Betreft: Projectontwikkeling Roemenië: Opdrachtgever biedt een projectontwikkeling aan op te koop zijnde bouwgronden in het kustgebied rond

Meld je dan nu aan en ontdek de voordelen. Meld je dan nu aan en ontdek de voordelen. Ben je adviseur. Non-food producten. Doe een gratis waardebepaling. Financile informatie. Stuur ons een mail. Dutch English. Gezocht: bedrijf actief in de metaalsector.

Softwarebedrijf te koop aangeboden actief in de Elektrotechnische branche

Algemene informatie. De onderneming moet gevestigd zijn in Nederland. Bekijk ons actuele aanbod hier.

Doe een gratis waardebepaling. Rechtsvorm: BV. Adviseur in jouw regio Wij brengen je in contact met een specialist in jouw eigen regio?


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@varnaremonti.com
Adverteren op de portal varnaremonti.com