Het oude raadhuis halsteren


06.09.2019 Auteur: Hamda

De uitbaatster was vriendelijk. En zo zie je het oude gemeentehuis ook nog eens van binnen!

Beter laat dan niet. Bedank jackg. De bediening deed heel erg zijn best. Beoordeeld op 11 maart Vriendelijke serveerster de rest minder.

Vis en aardappels haal ik uit Tholen.

Taal Nederlands. Bij het nagerecht kaasplankje werd geen bestek aangeboden. Beoordeeld op 6 augustus via mobiele applicatie Uit eten. Ach het is wel duidelijk wij gaan hier zeker naar terug. Een minpuntje vond ik de in- en uitgang, gevaarlijk trapje en onvoldoende verlicht.

Oud-wethouder Arjan van der Weegen keert terug in Bergse raad

De locatie is prachtig, de sfeer is goed, de stoelen zitten heerlijk en de bediening is goed, alleen een beetje moeilijk te verstaan soms. Het onthaal was zeer vriendelijk echter was het wel heel erg stil in het restaurant er zat namelijk nog 1 ander stel in het restaurant en verder was het leeg. Bediening doet zijn best maar men doet er verstandig aan een paar ervaren krachten aan te nemen. Beoordelingen filteren. Verjaardagsfeestje met 20 dames, leuke gerechten voor de uitstekende lunch.

  • Deze keer hebben we uit het bistro menu gekozen.
  • Nu is het bijna zover.

Hotels in de buurt Alle hotels in de buurt bekijken. Matig E-mail ontvanger. Het raadhuis uit de 17e eeuw is een markant pand in Halsteren! Mooie locatie en ook voor veel verbetering vatbaar. Carolien 5 punten.

Bruchemer 5 punten. Hier met een gezelschap gegeten van in totaal 4 personen. Het eten was goed, maar de bediening heel slecht.

Beoordeeld op 11 maart Bongo bon! Minimum: 1Maximum:! Dat krijgt een industrile uitstraling met klassieke elementen. Dat willen we nou juist niet uitstralen.

De oud-wethouder wordt 12 september genstalleerd en is daardoor sneller dan verwacht terug in de politiek. Zien eten doet eten. Tijd van het jaar.

Enthousias­te voetbal­sters bij Groot Steenber­gen Cup: ‘Volle bak er tegenaan’

Een bewuste keuze, zegt Mol. Het was heerlijk weer, maar we konden niet buiten eten omdat het volgens de bediening te druk was. Matig Een minpuntje vond ik de in- en uitgang, gevaarlijk trapje en onvoldoende verlicht.

  • Helaas hadden we toen ook al een tussengerecht en het hoofdgerecht besteld.
  • Prachtig pand.
  • Parkeren Rondom het gebouw.
  • Datum van bezoek: januari

Alle hotels in de buurt bekijken Bekijk alle 6 restaurants in de buurt Bekijk alle 8 attracties in de buurt, het oude raadhuis halsteren. Vanavond genoten van wine flight, een aanrader. Kortom, is Javascript nodig. Om reacties te plaatsen en te bekijken, echt geeeen aanrader!. Wel een biefstukje en een visje. De uitbaatster was vriendelijk. Totaal geen groenten bij. We hebben er echt van genoten.

Waarderingen en beoordelingen

Het eten en de bediening waren fijn, vriendelijk personeel. E-mail ontvanger. Nooit maar dan ook nooit meer ga ik hier iets eten. Het concept is wel leuk, maar

Bruchemer 5 punten. Hier komen we beslist voor terug. Eind mei opent hij in het oude raadhuis in Halsteren. Vreselijk 0.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@varnaremonti.com
Adverteren op de portal varnaremonti.com