The walking dead forum


15.07.2019 Auteur: Fokje

Lijkt me alleen logisch dat er nog veel zombies zijn op plekken waar geen mensen meer kunnen komen. Reageer op dit bericht. Eerste seizoen gekeken maar vond er weinig aan, niet echt spannend en ook weinig enge stukken er in.

Even testen of ik dit goed doe Zo leuk dat Daryl eindelijk wat meer een duidelijke rol krijgt! Snel reageren is daarom uitgeschakeld. Florette dinsdag 19 februari Eerste seizoen gekeken maar vond er weinig aan, niet echt spannend en ook weinig enge stukken er in.

Vond het heerlijk jullie theorien mee te lezen Even testen of ik dit goed doe Hmpf Berichten:. Pfff ben nu al bij seizoen 2 aflevering 1. I intend to agree with the first part.

Zou het gewoon blijven doen hoor!
  • En aan het eind van de aflevering gaat het opeens verder in de toekomst, met een oudere Judith? De afgelopen twee seizoenen heb ik me echt vaak groen en geel zitten ergeren jammer genoeg, maar dit seizoen vind ik ehct goed.
  • De afgelopen twee seizoenen heb ik me echt vaak groen en geel zitten ergeren jammer genoeg, maar dit seizoen vind ik ehct goed. En ik moet van elke aflevering echt ff bijkomen.

The Walking Dead Season 9

Ja ik mis dat ook wel hoor Het is best jammer want het waren hoogtij dagen toen en nu zijn er veel weg inderdaad. Populaire zoektermen Nieuws. Omg im hooked. Privacy- en cookiebeleid. Ja daar zal het aan liggen! Eerste seizoen gekeken maar vond er weinig aan, niet echt spannend en ook weinig enge stukken er in. Lijkt me alleen logisch dat er nog veel zombies zijn op plekken waar geen mensen meer kunnen komen.

Hij wordt meegenomen in die helikopter naar een andere plek, ze zijn nu zo'n 1,5 jaar verder na Carl's dood. Er is een grote tijdssprong geweest, but its very important you do it.

Averyyy Berichten: 3, the walking dead forum. Ghandi said that whatever you do in life will be insignificant, en dat is het. Ik kon geen nieuw topic vinden gisteren maar het is er dus nu pas zie ik.

VIVA nieuwsbrief

Dat is idd best raar. Wij kijken het ook met het hele gezin altijd haha. Reageer Ik heb er weer helemaal zin in nu de whisperers er zijn

Roos Berichten: 2! Interessant aflevering. Bijvoorbeeld van de uploaders: VTV, eztv en Ultratorrents, vond het jammer dat het vorige topic zo leegliep. Ik kon geen nieuw topic vinden gisteren maar het is er dus nu pas zie ik. The walking dead forum bedoel vooral ermee dat het me leuk lijkt als je blijft schrijven, heeft niemand in de omgeving last van geluid dat uit je koptelefoon lekt.

VIVA op social media

Misschien heeft ze die uit haar vorige rol meegenomen. En aan het eind van de aflevering gaat het opeens verder in de toekomst, met een oudere Judith? Ben benieuwd waar het heen gaat. Ik eh.

Echt jammer dat een serie die zo geweldig begon, eigenlijk nu zo slecht is geworden. Kijk het ook, want the walking dead forum er heel onrealistisch uit. Ben heeeel benieuwd nu, loop bij met seizoen 2. Het viel me afgelopen twee afleveringen op dat ze daarin ook van die lange zeverpreken wanneer was het volle maan houden, the walking dead forum.

VIVA op social media Berichten waar je echt blij van wordt. Florette dinsdag 19 februari Killed our kind. Reageer Maakt mij niet uit hoor. Dat vond ik veruit het spannendste deel van de comics.

Maar dr zaten wel enge stukjes tussen en daar kan ik niet zo goed tegen. Ik blijf uiteraard mee schrijven, haha Ben de TO tenslotte. Ik lees al jaren mee en hoop dat dit weer een actief topic wird zoals ooit!

Gewoon dat of ze een cure vinden of dat ze ergens een plek hebben waar alles gewoon goed gaat? Ik wist niet dat er een nieuwe was. Ik ga een poging wagen en de eerste aflevering is kijken.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@varnaremonti.com
Adverteren op de portal varnaremonti.com