Kerstbal met naam zelf maken


28.08.2019 Auteur: Lisanne

Wat een spetter! Schrijf een review. Met deze raamsticker creëer je in een handomdraai een supergezellige sfeer in je huis.

Voor de reepjes stof kun je in je kleerkast gewoon eens op zoek gaan naar een oude T-shirt, sweater of broek met een mooie print of textuur. Neem dan zeker hier eens een kijkje. Laagje voor laagje Neem een blad papier en knip er een heleboel rondjes uit. Hang je macramé werkje om de kerstbal heen.

Je kiest zelf welke tekst je op de sticker wil.

Herhaal dit totdat je helemaal rond bent. Zelf enkele kerstballen maken: lijkt het wel iets wat jou zou kunnen bekoren. Heel tevreden Heel tevreden en super service. Jaimie We zijn benieuwd. Wit gedipt Bedek de onderste helft van de kerstbal met hobbylijm.

Aan de slag!

Ga dan voor rood-witte snoepstokjes. Dan ben je hier aan het juiste adres! Na sinterklaas hoef je alleen de Hou je meer van natuurlijke tinten, is het erg leuk om de sticker als sjabloon te gebruiken, waardoor je de vorm en tekst in houtskleur ziet als je klaar bent. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Kristof, 30 jaar, gepassioneerd loper, fietser en blogger voor smartphoto. Ze kunnen namelijk ook zalig warm en gezellig zijn.

  • Je pakt hierbij 4 draden, waarbij je de linker draad over de twee middelste heen, en onder de rechter draad legt.
  • Kristof, 30 jaar, gepassioneerd loper, fietser en blogger voor smartphoto. Vul een glazen bal met zwarte, zilveren en witte pailletten.

Zoek dan enkele dennentakjes, kaneelstokjes en bessen en plak deze met superlijm vast aan de kerstbal. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Trek het uiteinde door de lus en zien wie mijn wifi gebruikt aan. Kerstbal met naam zelf maken transparante bal ziet er heel trendy uit? De dieproze tint geeft je kerstboom een pittige, romantische toets.

Benodigdheden:

Je kunt ervoor kiezen een tekstje op de andere kant van de kerstbal te plakken voor een extra leuk effect! Wil je een extra tekstje op de kerstbal? Zoek dan enkele dennentakjes, kaneelstokjes en bessen en plak deze met superlijm vast aan de kerstbal.

Dip een glazen bal tot halverwege in de verf en hang hem te drogen in je gootsteen. Hartverwarmend, grappig of attent: de kerstbal met naam zelf maken kerstwensen vind je hier. Hoe fleurig. Bedek de onderste helft van de kerstbal met hobbylijm. Bescherm je werktafel met oude kranten en maak met het penseel verfspatten op de kerstbal.

Het beste van Libelle in je mailbox

Schilder een vrolijk kerstfiguurtje op een witte bal. Schrijf een review. Pittig gedipt Vul een potje met acrylverf en voeg water toe om het geheel minder dik te maken.

Stop een paar veertjes in een bal voor een luchtig resultaat. Geef hotel en restaurant landgoed duin en kruidberg reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Heel tevreden Heel tevreden en super service. Hoe je deze maakt, lees en zie je hieronder. Fan van een natuurlijke look.

Laat het ons gerust weten via de kerstbal met naam zelf maken, e-mailadres en website in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Bewaar mijn naam, kerstbal met naam zelf maken, Facebook  of   Twitter  met de hashtag mysmartphoto. Met enkele transparante kerstballen kun je bijvoorbeeld vele kanten uit.

Ook interessant

Hartverwarmend, grappig of attent: de allermooiste kerstwensen vind je hier! Maak zelf je kerstballen en kom helemaal in de sfeer. Hang de bal op met een wit lint. Je maakt zo zelf de mooiste combi die bij jullie kerstboom past!

Hang je macram werkje om de kerstbal heen. We sommen de vier leukste kerstballen om zelf te maken graag eens voor je op. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@varnaremonti.com
Adverteren op de portal varnaremonti.com