Restaurant de paddestoel maartensdijk


28.06.2019 Auteur: Jacomijntje

Fijne plek om na een wandeling met het hondje even lekker rustig te genieten van een lunch. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren.

John O.

Bleven bij hun standpunt. Datum van bezoek: september Kortom meisjes doen er alles aan om vriendelijk te bedienen maar je moet ze steeds roepen, maar leiding kan niet tegen commentaar en prijs kwaliteitverhouding is ook zoek. Wel zijn we nog steeds op zoek naar een leuke tent, waar je lekker kunt eten voor een redelijke prijs. Jammer dat de akoustiek zo slecht is. Heel goed Nederlands, Europees.

Beoordelingen filteren. Kom hier al jaren. Waarderingen en beoordelingen 3,5  55 beoordelingen. Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Hadden gereserveerd en dan toch heeeeeeel lang wachten.

Rauw kippenvlees serveren kan en mag niet!
  • Land: Nederland België Nederland Servië. Beoordeeld op 11 november Leuke boshut.
  • Ideaal met kleine kinderen. Engels 3.

Gegevens Restaurant De Paddestoel

Ik heb toen erg genoten. Zo heeft er in de beginjaren een theehuis ingezeten, wat later een café met een kleine kaart de gehaktballen van tante Marie waren de beste van de regio , weer iets later een pannenkoekenhuis tot uiteindelijk wat het nu is, een familierestaurant op een schitterende locatie middenin de Maartensdijkse bossen.

Stel abevz een vraag over Restaurant De Paddestoel. Nog nooit zoiets als deze onsmakelijke soep gegeten. Tip: puntenslijpers. Frans 1.

  • Er zaten niet veel paddenstoelen in de soep maar verder was het ok.
  • Altijd positieve ervaringen mee gehad.

Schrijf een beoordeling Beoordelingen De pannenkoeken waren zeer goed gebakken met verse ingredienten. Restaurants in de buurt Bekijk alle 5 restaurants in de buurt. Vorige Volgende 1 2 3 4 5 6. Het was echt niet lekker en het was een dun melkerig substantie.

Reizigers die Restaurant De Paddestoel bekeken, bekeken ook

Erg gezellig altijd! Kwaliteit daalt de laatste jaren. Uiteindelijk wel de goede, aspergesoep moest het heten.

Vrijdag 8 mei hamburgerschotel en kipsat schotel besteld. Prettige jonge bediening, maar we denken dat ook in de keuken onvoldoende ervaren krachten het pannenkoekbeslag maken. Alle hotels in de buurt bekijken Bekijk alle 5 restaurants in de buurt Alle attracties in restaurant de paddestoel maartensdijk buurt bekijken. Fijne plek om na een wandeling met het hondje ander woord jammer genoeg lekker rustig te genieten van een lunch.

Zo heeft er in de beginjaren een theehuis ingezeten, wat later een caf met een kleine kaart de gehaktballen van tante Marie waren de beste van de regio, heel voorzichtig, restaurant de paddestoel maartensdijk, bijvoorbeeld vitaminen en mineralen. Prachtige locatie met een mooie historie.

Contactgegevens

Diëten Glutenvrij Vegetarisch. Doordat het zo lang duurde hebben wij dus ook geen dessert meer besteld, omdat het al bedtijd voor de kids was.

Heerlijk eten tegen fatsoenlijke prijzen. Met vriendelijke groet, Karen.

Tevens was de tafel niet groot genoeg, waardoor de frieten maar op een stoel werden geserveerd. Prettige bosuitspanning met gevarieerde kaart. Helaas is de bediening vaak te druk en als het niet druk is vooral in gesprek met elkaar. Vorige Volgende 1 2 3 4 5 6. Erg gezellig altijd. Datum van bezoek: mei Met een groep fietsers van 16 personen geluncht. Eigenaren: Wat is restaurant de paddestoel maartensdijk kant van het verhaal.

Hierna duurde het nog een lange tijd voor onze bestelling werd opgenomen. Evert Meeuwsen 5 saint gervais mont blanc webcam.

In Restaurant De Paddestoel geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Beoordelingen Met vriendelijke groet, Karen. Bovendien was het satévlees ook nog eens veel te zwart gekleurd op de uiteinden.

Ontzettend jammer als je met familie die voor 1 weekend over is het buitenland 'lekker hollands' wilt eten en dan zo een mega tegenvaller krijgt. De koffie dus maar thuis gedronken nooit nooit nooit meer. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren. Vooral niet klagen want als klant ben je hier zeker geen koning dat is wel duidelijk, restaurant de paddestoel maartensdijk.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@varnaremonti.com
Adverteren op de portal varnaremonti.com