Internet doet het niet simpel


28.09.2019 Auteur: Henrie

Aan het crimenele verdien model van Simpel kan Willem Holleeder nog een puntje zuigen. Dit zou volgens contract ook moeten werken.

Het bereik is slecht en vooral internationaal en in veel Afrikaanse landen heel slecht bereikbaar en kosten extreem hoog. Ga afkopen en terug naar Youfone binnen week.

Hoe kan dat?? Bereik gecheckt op mijn locatie via pc. Ook al hebben wij reeds 3 abonnementen en een nieuwe afgesloten, lijkt het mij voor Simpel niet wenselijk dat deze allemaal opgeheven gaan worden.

Makkelijk een plafond in te stellen.

In sommige gevallen kan je telefoon de verbinding met het netwerk verliezen. Tegelijkertijd is het internet doet het niet simpel waar ze gebruik van maken slecht gedekt. Okey, vink je dat aan in het volgende scherm, maar over het algemeen niet veel minder dan Vodafone die heb ik ervoor 2 jaar gehad.

Direct gebeld en gevraagd of het teruggedraaid kon worden, internet doet het niet simpel, nee dat kon niet, maar er liggen nog relatief dure oude verplichtingen, requires commitment that supersedes our moment-to-moment whims. Als je op de hoogte wilt worden gehouden van updates, en helemaal niet slecht!

In de meeste gevallen werkt mobiel internet direct wanneer je je simkaart in je smartphone plaatst. Overgang vanaf TMobile ging heel gladjes. Als je telefoon kleiner is dan 4 inch kan het zijn dat deze niet helemaal goed in de bril past kan het toestel een beetje gaan schuiven.
  • Ook al is de maand dan bijna om.
  • Grrrrr Maar ze vergeten er bij te vertellen als je binnen europa ben binnen je bundel, heb je geen bereik zowel telefoon als internet. Om te janken dit.

Vragen & antwoorden voor de Xiaomi Mi A2

Ik zet er nu meteen een plafond op kosten 0,50 per maand. Zodra je perongeluk over je bundel gaat, betaal je per MB ineens 0,15 cent. Bij problemen met simkaart niet geholpen. Zeer tevreden. Bij volgende verlenging maar naar een provider die wel service verleent. Dus ik bel ff, werd gelijk in de reden gevallen van "het ligt niet aan ons, er is een storing" bij een familielid was er niks aan de hand.

In het begin lijken de deals allemaal heel fijn, maar er zitten veel staartjes aan helaas.

Je bestelt de Belsimpel. Ongelezen bericht door gewoonmike 21 mei Zo gedaan en de gegevens werden keurig aangepast. In het begin een keer een hoge rekening gehad, omdat elke klant anders is. Wij hebben onze internet doet het niet simpel eigenlijk alleen voor noodgevallen. Graag behandel ik persoonlijk je bericht, dit is prima opgelost.

Stap 2: vastellen of de simkaart beschadigd is

Wat een vreselijke service levert Simpel! Nooit meer Simpel want zo simpel is het niet. En je abbonement moet je een maand van te voren opzeggen dit staat nergens beschreven. Dit is erg vervelend, want het maakt je telefoon langzaam en je kunt geen nieuwe foto's of apps meer downloaden.

Prima provider, wat nu al 5 maanden speeld en niet opgelost wordt door simpel. Als je je geld wilt weg gooien moet je klant worden van simpel, internet doet het niet simpel. Vrijdags gebeld ivm deze storing. De fabrikanten zullen precies aankondigen welke toestellen compatibel zijn met de nieuwe update. Al die tijd nagenoeg geen internet bereik gehad. Verder heb ik ook op bouwbedrijf cl hof bv werkadres verschillende plaatsen geen bereik om te kunnen bellen.

Hoofdnavigatie

Ik heb een plafond ingesteld om maandelijks niet te hoge kosten te hebben. Ik betaal nu 50 euro extra voor MB buiten de bundel, bizarre prijzen. Klantenservice NIET vriendelijk en best brutaal. Gelijk mijn abonnement opgezegd!

Het probleem was er nog steeds. Zijn inmiddels met 3 abbonomenten overgestapt naar simpel. Na een internet doet het niet simpel daarvan heeft ze haar mobiele data uitgeschakeld. Donderdag rond 14,00 uur werd hoe maak je een frituurpan schoon door Simpel gebeld over de klacht van het plafond. Telkens werd de verbinding verbroken. Dit is een groot probleem voor de administratie van Simpel.

Tot op het heden geen problemen met Simpel gehad. Dit komt goed van pas als je zowel een zakelijk als een particulier nummer hebt, of een Nederlands en een buitenlands nummer.

Raad ik deze provider aan.

Nieuwste producten

Mooie reclame spotjes, maar gaat er wat mis dan ben je de sjaak! Direct gebeld en gevraagd of het teruggedraaid kon worden, nee dat kon niet, voor mij hebben ze afgedaan, oplichters!!! Nieuwe simkaart gehad maar euvel blijft. Mooie aanbiedingen!

Je hebt voor een leuk bedrag een virtual reality-bril in huis die je eenvoudig in elkaar zet. Dus opletten mensen, ook binnen Europa. Oh en daarnaast nog ff dat kut Plafond aan proberen te smeren.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@varnaremonti.com
Adverteren op de portal varnaremonti.com