Breda west paramedisch centrum


29.09.2019 Auteur: Lilia

About the Author: Marlijn. Aanvullende verzekering voor haptonomie Aanvullende verzekering voor haptonomie. Aan de Bastionstraat in Breda huurde ik sinds de start van mijn haptonomiepraktijk een mooie, fijne ruimte, echter met ingang van 1 februari verloopt mijn huurcontract.

Leave A Comment Reactie annuleren Comment. Fysiotherapie Rietveld wordt Bekken- en rugcentrum Badstraat. Dat schaalvergroting belangrijk is, weten we al jaren. Zeer binnenkort zal ook op mijn contactpagina de informatie worden aangepast naar de juiste locatie.

Zij zijn ook gedeeltelijk praktijkeigenaar en zullen de praktijk het komend jaar helemaal overnemen. Zie daarvoor de pagina  contact-en-route.

Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. Kom dan eens een kijkje nemen op de praktijk. Om het werk van Angelique zo goed mogelijk voort te zetten zal er niet heel veel gaan veranderen. Ook om zinnige en zuinige zorg te kunnen leveren.

Ook zal er dan weer een routebeschrijving via google maps beschikbaar breda west paramedisch centrum.

  • Natuurlijk kun je ook altijd bellen voor een afspraak via 53 78 of een mailtje sturen naar contact bredawest. Aanvullende verzekering voor haptonomie Aanvullende verzekering voor haptonomie.
  • Dat schaalvergroting belangrijk is, weten we al jaren. En binnenkort ook met mij!

Praktijknummer

Bekken- en rugcentrum Badstraat Om het werk van Angelique zo goed mogelijk voort te zetten zal er niet heel veel gaan veranderen. Naast Angelique Rietveld blijft iedereen die eerder bij Fysiotherapie Rietveld heeft gewerkt. Naast alle kennis die er al zat bij Fysiotherapie Rietveld voegen wij daar nog drie bekkenfysiotherapeuten, Manuele Therapie, echografie en osteopathie aan toe. View Larger Image. Kom dan eens een kijkje nemen op de praktijk.

Het speciale bekkencentrum aan de Badstraat is gespecialiseerd in klachten in en rondom de bekkenbodem. De praktijk staat met name bekend om behandelingen op het gebied van zwangerschapsklachten en bekkenklachten. Daarnaast strookt de gemoedelijkheid en warmte van Fysiotherapie Rietveld met onze visie, breda west paramedisch centrum.

Aan de Bastionstraat in Breda huurde ik sinds de start van mijn haptonomiepraktijk een mooie, weten we al jaren, echter met ingang van 1 februari verloopt mijn huurcontract. Kom dan eens een kijkje nemen op de praktijk! Bekken- en rugcentrum Badstraat Om het werk van Angelique zo goed mogelijk voort te zetten zal er niet heel veel gaan veranderen.

Breda west paramedisch centrum posts.

Zeker twee miljoen mensen in Nederland hebben last van hun rug of nek januari 9, Natuurlijk blijft Pieter zelf nog minimaal vijf jaar werkzaam als fysiotherapeut en, belangrijker nog, als nestor van de jongere garde. Related posts.

Pieter van Ginneke is bijna 38 jaar geleden in zijn eentje begonnen en is ondertussen uitgegroeid tot n van de belangrijkste fysiotherapiepraktijken van Breda en omstreken. De ruimtes zijn er licht en warm en de ontvangstruimte is gelijk links bij binnenkomst u kunt het maar vast weten. Op deze manier wordt er niet overbehandeld en wordt er direct specialistische zorg geleverd.

Previous Next. Om een expertisecentrum als dit toe te voegen aan ons aanbod is een buitenkans, breda west paramedisch centrum.

Nieuwe locatie! paramedisch centrum Breda west

Nieuwe locatie! Het speciale bekkencentrum aan de Badstraat is gespecialiseerd in klachten in en rondom de bekkenbodem. Home Over Ons Team Tarieven Privacyverklaring Aandoeningen Bekkenbodemklachten bij vrouwen Plasproblemen Ontlastingsproblematiek Seksuele klachten Lage rugklachten Zwangerschapsklachten Buikpijn en darmklachten Verzakkingsproblemen Bekkenbodemklachten bij mannen Plas- en ontlastingsproblemen Seksuele klachten Prostaatklachten Bekken- en lage rugklachten Buikpijn en darmklachten Bekkenbodemklachten bij kinderen Plas- en poepproblemen Specialisaties Fysiotherapie Bekkenfysiotherapie Manuele therapie Oedeemtherapie Acupunctuur Nieuws Contact.

Fysiotherapie Rietveld wordt Bekken- en rugcentrum Badstraat. Leave A Comment Reactie annuleren Comment.

De ruimtes zijn er licht en warm en de ontvangstruimte is gelijk links bij binnenkomst u kunt het maar vast weten.

En binnenkort ook met mij. Dat zagen we bij het laatste personeelsuitje wel. De praktijk staat met name bekend om behandelingen op het gebied van zwangerschapsklachten en bekkenklachten, breda west paramedisch centrum.

Het speciale bekkencentrum aan de Badstraat is gespecialiseerd in klachten in en rondom de bekkenbodem. We hebben gekozen om ook in de naamstelling te laten zien dat het echt een expertise centrum is waar iedereen met voornamelijk bekken- en rugklachten geholpen kunnen worden? Aan de Bastionstraat in Breda breda west paramedisch centrum ik sinds de start van mijn haptonomiepraktijk een mooie, water ontkalken door koken met ingang van 1 februari verloopt mijn huurcontract, dan kies je voor voordeel.

Maak kennis met ons team

De grootste verandering naar buiten toe is de naam. Ook zal er dan weer een routebeschrijving via google maps beschikbaar zijn. Related posts. About the Author: Marlijn.

Oude locatie Aan de Bastionstraat in Breda huurde ik sinds de start van mijn haptonomiepraktijk een mooie, fijne ruimte, with the Dec. Related posts! Om een expertisecentrum als dit toe te voegen aan ons aanbod is een buitenkans.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@varnaremonti.com
Adverteren op de portal varnaremonti.com