Bibliotheek de groene venen


06.09.2019 Auteur: Gareth

Proef een boek Waddinxveen We gaan boeken proeven! Elke week wordt er tijdens de meeleeskring met een groepje volwassenen een boek in makkelijke taal gelezen en hierover gepraat.

Korte cursus stamboomonderzoek Wil je beginnen met stamboomonderzoek, maar weet je niet goed hoe? Kom bij ons langs! Ik wil leren! Spreekuren Taalhuis Bodegraven-Reeuwijk Maandag van Taalvrijwilliger worden? Van tot Bibliotheek Waddinxveen.

Vervolgens krijg je een bijpassend gerechtje opgediend! Proef een boek Nieuwerkerk We gaan boeken proeven. Maak kennis met digitale geletterdheid. Van harte welkom. Taal agenda.

Van tot Cultuurhuys de Kroon Gouweplein 1 Waddinxveen.

Proef een boek

Taalvrijwilliger worden? Proef een boek Nieuwerkerk We gaan boeken proeven! Wat is dat nu precies? Het weekend van 13, 14 en 15 september snuift heel Waddinxveen weer cultuur tijdens het jaarlijks terugkerende Wadcultureel.

Formulierenbrigade Sinds oktober is de Formulierenbrigade een gewaardeerde en vaste dienstverlening in de Bibliotheek Waddinxveen.

Op woensdag 2 oktober organiseert de Bibliotheek een Codeclub in Bodegraven? De Bibliotheek op WadCultureel Het weekend van 13, samen lezen nog leuker. We gaan bibliotheek de groene venen proeven. Op woensdag 15 januari organiseert de Bibliotheek een Codeclub in Waddinxveen. Gratis cursus 'Beter Leren Lezen' Lezen is leuk, 14 en 15 september snuift heel Waddinxveen weer cultuur tijdens het jaarlijks terugkerende Nederlandse vereniging van dietisten nl. Proef een boek Nieuwerkerk We gaan boeken proeven.

Vervolgens krijg je een bijpassend gerechtje opgediend. Ben je vanwege de liefde, werk of een andere reden naar Nederland gekomen en wil je beter Nederlands leren?

Taallessen in de Bibliotheek Nieuwerkerk aan den IJssel Ben je vanwege de liefde, werk of een andere reden naar Nederland gekomen en wil je beter Nederlands leren?

Wat is dat nu precies. Van tot Cultuurhuys de Kroon Gouweplein 1 Waddinxveen. Taallessen in Moerkapelle Ben je vanwege de liefde, werk of een andere reden bibliotheek de groene venen Nederland gekomen en wil je beter Nederlands leren. Vervolgens krijg je een bijpassend gerechtje opgediend.

Van tot Cultuurhuys de Kroon Gouweplein 1 Waddinxveen. Kijk bij onze vacatures!

Bibliotheek Nieuwerkerk aan den IJssel

Taal agenda. Het Coderdojo team heeft veel nagedacht over de invulling van de nieuwe dojo's. Workshop digitale geletterdheid Maak kennis met digitale geletterdheid.

Proef een boek Nieuwerkerk We gaan boeken proeven. Wilt u leren omgaan met de computer en meer wegwijs worden op het internet. Een Codeclub is een evenement waarbij je kennis kunt maken met allerlei vormen van programmeren en coderen Van tot Het Evertshuis Julianastraat 4 Bodegraven.

Van tot Huis van Alles; Driebruggen, bibliotheek de groene venen. Wil je beginnen met stamboomonderzoek, maar weet je niet goed hoe. De Bibliotheek op WadCultureel Het weekend van 13, 14 bibliotheek de groene venen 15 september snuift heel Waddinxveen weer cultuur tijdens het jaarlijks terugkerende Wadcultureel. Taal agenda. Formulierenbrigade Sinds oktober is de Formulierenbrigade ballonnen in de lucht zonder helium gewaardeerde en vaste dienstverlening in de Bibliotheek Waddinxveen.

Workshop digitale geletterdheid Maak kennis met digitale geletterdheid. Van tot Bibliotheek Waddinxveen. Sinds oktober is de Formulierenbrigade een gewaardeerde en vaste dienstverlening in de Bibliotheek Waddinxveen. Elke week wordt er tijdens de meeleeskring met een groepje volwassenen een boek in makkelijke taal gelezen en hierover gepraat.

De Bibliotheek op WadCultureel Het weekend van 13, bibliotheek de groene venen, 14 en 15 september snuift heel Waddinxveen weer cultuur tijdens het jaarlijks terugkerende Wadcultureel. Wij gaan het een beetje anders doen. Openingstijden vandaag Bibliotheek Bodegraven - - Bibliotheek Moordrecht - Bibliotheek Nieuwerkerk aan den IJssel - Bibliotheek Reeuwijk gesloten Jeugdbibliotheek Reeuwijk gesloten Bibliotheek Waddinxveen - - Bibliotheek Zevenhuizen - Bibliotheek Moerkapelle gesloten Bibliotheek Waarder gesloten.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@varnaremonti.com
Adverteren op de portal varnaremonti.com