Zelda the minish cap wind ruins


30.09.2019 Auteur: Marko

Ga daarna door de afgesloten deur met je sleuteltje. Ga door die deur. Je vindt een Dungeon Map kerker map.

Ga dus maar als eerste naar rechts en omhoog, tot bij een klein meertje met houten bruggen. Het verhaal grijpt je en de graphics en filmpjes tussendoor zijn erg mooi. Ga dan naar links en ren over het drijfzand naar een boomstronk. Spring in de Wervelstorm en zweef naar de richel boven. De Oudste markeert de vindplaats van de Elementen op je Map.

Daar kun je dan later naar toe. Spring zo bovenop de muur. Je raakt niet uitgespeeld Snel te leren Uitdagend. Ik had meer dan bij andere Wii-spellen het gevoel dat ik er middenin zat. Dit wapen is gesmeed door de Picori en functioneert als een zegel dat een doos vol narigheid dichthoudt.

Was iemand hier al bekend mee??
  • De bestuuring is handig en duidelijk.
  • Loop over de brug naar de kamer met twee standbeelden.

Ga verder naar rechts over de instabiele platforms. Zelda IV Gameboy 4. Je kunt ook struiken en hoog gras afhakken om verborgen schatten te vinden. Verlaat dan de grot. Verlaat de kamer door de bovenste deur. Trek dan aan de hendel en ren als een gek over de brug. In de volgende kamer laat je je in het rechter gat vallen en hier open je de kist om je Grote Sleutel te halen.

Op de Lon LoN Farm verschijnt nu een opening. Als je beide handen afgehakt hebt, zal het hoofd op de grond vallen? Ik zelf heb een Wii met dat spel en ik heb hem bijna uitgespeelt. Linksboven in dat gebied zie je een gat in de grond, onderaan een muur. Allereerst met die van hemzelf. Je ontmoet nu 3 spinnen, zelda the minish cap wind ruins.

Related titles

In de grot blaas je met een bom de rechter muur op. Tijdens het hoogtepunt van het spel ontmoeten Link en Midna Ganondorf op zijn troon in de hoogste toren van het kasteel. Ga de grot in en zoek naar de kist. Gebruik de groene Teleport om uit de kerker weg te komen.

Hier kun je met je Gust Jar de geest opzuigen! CeesDijk Groningen 14 april Til links de kruik omhoog. Er ligt ergens ten zuidwesten van de Hut een Hart- stukje. Maak jezelf hier weer groot. Hier kun je bij de kruiken op een eilandje staan.

Navigatiemenu

Haal er een groene Kinstone uit. Wij hebben de Legend of Zelda nog die op de allereerste Nintendo gespeeld werd. Gebruik je Gust Jar om de kruiken aan de overkant van de spleet weg te zuigen.

Roermond 1 maart De verhaallijn is geweldig en hoop dat er nog een 2e deel van komt!

  • Wacht op het volgende platform en ga naar de richel rechts boven.
  • AAls de Minish weer weglopen, ben je vrij om overal in het dorp rond te kijken.
  • Ga erdoor en verder naar links.
  • Verken verder de stad om Kinstones te vinden en die te laten samensmelten.

Ga naar binnen en verlaat het huis weer door de achterdeur. Mep de struiken aan de kant en duw de grafsteen zelda the minish cap wind ruins. Loop het water in en weer uit. Maak jezelf weer groot en je kunt nu eindelijk doorlopen!

In de volgende kamer laat je je in het rechter gat vallen en hier open je de kist om je Grote Sleutel te halen. Mooie gebieden o. Naamruimten Artikel Overleg.

Productbeschrijving

Ga dan naar de bovenste deur, helemaal klaar om de Big Boss Mazaal te ontmoeten. Ga naar de North Hyrule Field. Pak de paddestoel rechts vast.

Bombardeer de gammele muur, ga naar binnen en raap een blauwe Kinstone op. Ga terug naar beneden en loop voorzichtig op de stenen over de lava heen? Maar blijf zuigen en slaan.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@varnaremonti.com
Adverteren op de portal varnaremonti.com