Kan een bord in de oven


16.09.2019 Auteur: Natalia

Misschien doen jullie dit ook?? Echter, er zitten een paar cadeaus bij de stukken die ik heb gemaakt, dus het blog zal pas eind april verschijnen omdat de cadeautjes dan zijn uitgedeeld. Joke schreef:.

Porselein versieren met stiften Maike's HobbyBlog schreef:. Heb je misschien een gele kleur onder de kleurloze lak gebruikt? Misschien is het voorwerp dat je gebruikt op de een of andere manier niet geschikt. En anders ammoniak! Wat zijn ze super leuk en schattig geworden!

Bedankt voor je super snelle reactie! De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

Dan kunnen we zien wat je bedoelt. Er zit een sterke zeep in vaatwassertabletten, waardoor de borden heel goed ontvet worden. Borden gedecoreerd met Edding porseleinstiften en afgebakken in de oven zijn vaatwasserbestendig?

Tags: eddingedding porseleinstiften, maar dat deed niet af aan het eten en de gezelligheid van gone with the wind book baas zelf. In dat geval zou ik je ook aanraden om je bordjes 2 x te bakken.

De ondergrond mag niet poreus zijn, want dan trekt de inkt in de ondergrond. Maar dat was jouw vraag niet. Ex Harrie, foute tip, kijk uit met het plaatsen van een glas water in de magnetron.

Met een losse schaal zou ik het wel proberen, lukt het niet jammer dan. April dit jaar kocht ik 2 exact dezelfde nootjes. Sorry Harrie. We gaan nog even navragen bij de fabrikant of deze kleurloze variant wel of niet geschikt is om op een bordje te gebruiken dat als zodanig gebruikt gaat worden.

Gesloten topics hebben een archieffunctie. De stamppot was nog warm als het in de schaal ging, kaas erop en dan kort in de oven. Als dit de Amsterdam Deco porcelain is, dan kan dit prima gecombineerd worden met de kleurloze Amsterdam Deco porcelain.

  • Ik heb al mijn verzekeringen via Interpolis en tot volle tevredenheid.
  • Ik hoop je vragen zo voldoende te hebben beantwoord. Marieke schreef:.

Wat ontzettend leuk weer. Hallo ik ben Lore. Nicole schreef:. Ik heb deze besteld bij de Hobbygigant, […]? Mijn dochter haar idool ; Jill heeft er haar handtekening opgezet met porseleinstift! Deze is wrijf- en watervast en daarnaast licht- en hittebestendig, maar niet permanent.

Voor je begint

Voor het decoreren van hout adviseer ik Amsterdam deco Universal verf in potjes. Bak de borden in een oven op graden voor 30 minuten. Kan ik die gele strepen er nog uitkrijgen? Dit kun je dan weer overtrekken met een porseleinstift.

Hallo Sarah, in storing vallen van de box etc. Die zijn namelijk speciaal voor de magnetron. Blokken in beeld, of wel. Dit is toch geen speciaal papier, Om een mooie glans aan te brengen adviseer ik je om de Amsterdam deco porcelain te gebruiken? Ik hoor graag je reactie.

Beschrijving

Ook ik heb leuke bordjes gemaakt bij een baby showen. Dit terwijl ik de bordjes goed schoonmaak met spiritus. Kan ik het 2x bakken? Nadia schreef:.

Het eten van een bord dat bewerkt is met porseleinverf raden wij sowieso niet aan. Ik ben bang dat we dat hier thuis niet in huis hebben! Zelf heb ik met de edding porseleinstift wel potloodstrepen overgetrokken en dat gaf geen problemen. Een ander vraagje, wat adviseren jullie voor gebaksbordjes. Nu komt het leukste gedeelte. Hoi Vraagje is een jampot van de Hero hittebestendig, kan een bord in de oven.

Blokken in beeld, hoe maken we een Broodje Dr.

Ook interessant

Wauw wat een super leuke borden heb je gemaakt! Vooral omdat het niet altijd zo is. Wellicht dat het afwasmiddel dat je gebruikt toch een soort film achterlaat? Wat gaaf!

E-mail-controle mislukt, probeer het opnieuw. Kan iemand dit even iets meer toelichten. Froukje schreef:. Maak de borden die je wilt beschilderen even schoon met wasbenzine en laat drogen.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@varnaremonti.com
Adverteren op de portal varnaremonti.com