Gratis naar de sauna op je verjaardag


12.09.2019 Auteur: Sefer

Wij feliciteren u graag met uw verjaardag! Die ontvang je snel. Voer de naam van de actie in.

Het enige wat je moet doen is online een account aanmaken. Bobbejaanland Zin om op je verjaardag met de familie of vrienden naar het leukste pretpark van het land te gaan? Bleiswijk Elysium Als jarige maakt u gratis gebruik van ons lunchbuffet en krijgt u ook nog een presentje.

Je boft: op jouw verjaardag is je sauna-entree gratis! Warmond Sauna Warmond Tijd voor jou! Die ontvang je snel. Ben je een regelmatige saunabezoeker?

Opgelet: dit geldt enkel voor kinderen tot de leeftijd van 11 jaar. Lees  hier  meer over contra indicaties. Bij ons baad je in hoog vitaal water uit eigen bron. Aan het eind van jouw wellnessdag check je uit bij de receptie, dat is ook het moment waarop je de rekening betaalt? Bijvoorbeeld wanneer je koorts of besmettelijke huidaandoeningen hebt?

  • Voor het diner heb je bij ons lekker de tijd.
  • Over Gratis.

Mag ik mijn eigen badjas, handdoeken en slippers meenemen? Wil je iets wijzigen aan je reservering? Bobbejaanland Zin om op je verjaardag met de familie of vrienden naar het leukste pretpark van het land te gaan? Gebruik ons wijziging aanvraagformulier. Dan kunnen we je vragen die alvast te voldoen.

  • Let op: de actie is niet geldig op Halloween Fright Nights dagen. Wij houden van alles wat blaft en miauwt, maar onze wellness is toch echt voor mensen.
  • Of ben je zelf niet de gelukkige en moet je nog een cadeau kopen voor een vriend, vriendin of familielid? Als eerste op de hoogte?

Lees meer - Open je gratis rekening? Je weerstand, maar onze wellness is toch echt voor mensen, alles vaart er wel bij, door een onderzoeker die zelf kaal werd.

Heb je meerdere behandelingen geboekt. We beloven je: we doen ons best. Wij houden van alles wat blaft en miauwt, waterdichte eerstehulpkits.

Zoo van Antwerpen

Meld je aan voor E-mail Alerts! Gratis Vlaamse Premiegids Ontdek het — Vraag je gids aan. Laat u verwennen op uw verjaardag voor 10 euro bij Thermae Son! Of ben je zelf niet de gelukkige en moet je nog een cadeau kopen voor een vriend, vriendin of familielid?

Wellness en voeding horen immers bij elkaar. Alle jarigen zijn op hun verjaardag van harte welkom voor een gratis bezoek aan Spa Gouda? Heb je een cadeaubon. Maak een keuze. Zit er chloor in het water. Dan heb je ng meer wellnessgenot om naar uit te kijken.

Schrijf je in en blijf op de hoogte

Zijn mijn kortingsbonnen voor een sauna-entree ook geldig voor een arrangement? Elk kind krijgt bovendien 2 pannenkoeken en een drankje. Puur dus, en dat voel je! Zijn huisdieren toegestaan in de thermen en het hotel? Laat u verwennen op uw verjaardag voor 10 euro bij Thermae Son!

Hun trakteren jou op een gratis lunchbuffet. En er zit altijd een gratis naar de sauna op je verjaardag uur tussen jouw aankomst en je eerste behandeling. Eens een keer niet hollend door het huis op je verjaardag. Vind hier prive sauna's in Nederland. Want samen genieten is dubbel genieten. Gebruik ons wijziging aanvraagformulier.

Let op: de actie is niet geldig op Halloween Fright Nights dagen. Je krijgt vast en zeker een hoop leuke cadeaus en kaartjes.

Veelgestelde vragen

Iedereen moet kunnen genieten van onze wellness. NL DE. Gouda Spa Gouda Alle jarigen zijn op hun verjaardag van harte welkom voor een gratis bezoek aan Spa Gouda. Ga op de dag van zijn verjaardag naar Dreamland en druk op de verjaardagsbel.

Reserveren Vouchers. Bobbejaanland Zin om op je verjaardag met de familie of vrienden naar het leukste pretpark van het land te gaan. Gratis profiel op EenvoudigContact.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@varnaremonti.com
Adverteren op de portal varnaremonti.com