Babymuts haken patroon gratis


30.07.2019 Auteur: Haroun

Geen paniek, wij hebben een leuk idee! Het babymutsje is simpel te maken en te haken. Klik op de link in de sms om meteen in te loggen.

Hoe verklein ik dit patroon een beetje? Maar je begint met 2 losse te haken en daarna ga je het reliefstokje haken achter langs daarna voorlangs. Door dat je een garen gebruikt wat veel dunner is dan ons garen word het mutsje ook veel kleiner. Groetjes, Joletta" Wolplein. Echter toen ik bij toer 11 klaar was en ik hem even ging passen bij mijn zoontje voor de maat was hij veel en veel ste klein.

Maarliefst drie haakpatronen.

Recente reacties. Home Blog Haken Babymutsje haken. Groeten, een babymutsje en wanten. Een haakpatroonn van een babysjaal, Marijke. Blijf op de hoogte. Nederlands haakpatroontje van Mevrouw Snoeshaan. Dus je moet zelf even bepalen hoeveel groter het mutsje moet worden.

Deel je resultaat

Haak zelf een schattig babymutsje Bron: Plazilla Taal: Nederlands Een Nederlandse haaktutorial voor een schattig babymutsje. Toer 6- : zo ga je elke toer meerderen totdat de diameter van het mutsje groot genoeg is.

Hallo Roxanne, je moet 2l. Jacqueline Gringhuis. Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief met gratis patronen, inspiratie, acties en nog veel meer. KreaDoe

Maar met kleine kindjes moet je er wel omdenken dat het goed vast zit, zodat ze het er niet af kunnen peuteren, babymuts haken patroon gratis. Hallo, Als je zelf de maat wilt weten neem je de hoofdomtrek gedeeld door 3. Hoe zit dat dan. Helaas was dit alleen in het Engels. Deel je resultaat Wij zijn benieuwd naar jouw creatie.

Meedoen met de Mystery Blanket '19? Start: 1 december 2019

Pagina verwijderen uit collectie. KreaDoe Alleen ik loop een beetje vast. Voor het mutsje kun je zowel wol als katoen gebruiken.

Dan wordt hij groter. Wil je een babymuts haken patroon gratis groter, dus als je kans ziet om te meten dan is dat handig. Groetjes Lotte. Voor een half stokje sla je de draad om je naald, gebruik dan een dikkere haaknaald of zet meer steken op. Hoe kan ik 'stiekem' steken meerdere. Dan is toer 1 het verdubbelen van deze steken.

Mutsje haken, patroon:

Met gewoon vasten kan niet want dan krijg ik hele grote gaten. Maar de tabel klopt wel. Hoe haak je een babymutsje? Het fijnste is als je zo dicht mogelijk bij de naalddikte blijft die we aangegeven hebben. De boord is gehaakt.

  • Hoe je moet haken en maken staat op de blog van Anke's Creaties.
  • Hoeveel¬† bollen je precies nodig hebt, ¬†is natuurlijk afhankelijk van het materiaal.
  • Succes Charlotte.
  • Als je dit niet hebt gedaan zou het kunnen dat je stiekem steken hebt gemeerderd.

Uitgeschreven op de website van Anke's Creaties. Nu wilde ik er een mutsje ermee haken, babymuts haken patroon gratis. Ik heb het patroon gevolgd zoals het omschreven staat bij aan het begin zie je de spiraalvorm maar het veranderd ineens. Hallo Silvia, helaas is er nog geen filmpje? Meer inspiratie. Eerst een toer stokjes en daarna verder met relief.

Ineke Dokter 22 oktober om .

Is deze misvorming te voorkomen?? Studio Mojo 19 december om Wat zou jij doen? Wij kende dit nog niet, maar het maakt de muts helemaal af.

Daarna minder je en maak je de muts af zoals in het patroon. Ineke Dokter 22 oktober om Volg Yoors Zoek binnen Yoors.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@varnaremonti.com
Adverteren op de portal varnaremonti.com