Nieuwe auto ruikt naar verbrand rubber


06.08.2019 Auteur: Jiry

De wagen is een Toyota Yaris Diesel en dus gloednieuw, staan letterlijk nog geen km op. Door Rene , 13 jan Link.

Betreft E61 D Touring. Cavemania , 6 dec Hoewel de terugroep actie onder Europese regelgeving valt moet de auto schijnbaar eerst door de dealer geregistreerd worden of zo. Heb dit nu 2 keer meegemaakt. Door Freek J , 13 jan Link.

Woodynee, Per direct beschikbaar. Inloggen Mij onthouden. Frans vindt dit leuk. Stage 3.

We hadden je nog gewaarschuwd dat dat niet kon". Ik heb vanmorgen even rondgekeken op het internet en ik las inderdaad dat het zou kunnen komen doordat het roetfilter wordt schoongebrand. Alvast bedankt voor de tips.

1 Koppelingsproblemen

Of ben ik nou zo'n leek dat ik dat zelfs niet meer kan onderscheiden bij diesels en benzine De dealer zei ook dat het nieuwe-geit was en vanzelf minder wordt Ja, maar ze moeten ook tijd hebben Misschien dat langsgaan de snelheid wat forceert. Bekijk deze korte handleiding om vier veelvoorkomende oorzaken van een brandende rubbergeur in uw auto te ontdekken.

Ben de eerste keer zelfs gestopt omdat ik niet wist wat het was. Leer Meer.

Bij mij weten is hier niks over bekend. Wil je wel alles kunnen zien en kunnen reageren op topicsdan zul je je eerst moeten registreren op ons forum. Als het aan blijft houden ga ik ff terug naar de dealer. Alvast bedankt voor de tips, nieuwe auto ruikt naar verbrand rubber. Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.

Thaii Bekijk profiel View Forum Posts.

ST1100-1300.eu

Citaat van: wcapelle op 25 april , Is het ook als je de motor een tijd stationair laat draaien en stil staat bv voor een stoplicht? Om de genoemde problemen zoveel mogelijk te vermijden bevelen enkele autofabrikanten aan om korte ritten zoveel mogelijk te vermijden.

Rook de lucht niet alleen zag het ook door de wasemer naar binnen komen. Hahaha, begint de zak te branden en weg te smelten, Gast. Nieuwe auto ruikt naar verbrand rubber, ze zien me weer aankomen "ja. Je zou dan je wiel eraf kunnen halen en even met een kunststof of rubber hamer op de trommel of remklauw kunnen tikken.

Telkens als je gaat rijden, nieuwe artikelen en natuurlijk laten we je ook zien wanneer je een echte deal of sale artikel te pakken hebt.

Secundaire links

Ja, mijn wachtwoord is: Je wachtwoord vergeten? Daarna kon ik weer rijden zonder deze geur. Lijkt me inderdaad verstandig, even controleren of de remklauw niet vast zit. Kan ik dat zelf oplossen? Ik herken dat, schrok me kapot!

  • Deze website gebruikt cookies.
  • Het rare is dat ik het twee keer heb geroken na ritjes van zo'n 10 a 15 km.
  • Ik heb dit probleem nu al anderhalf jaar ook al, alleen nu wordt het erger lijkt wel.
  • In sommige gevallen kan een plastic zak vast komen te zitten aan de uitlaatpijp van je auto.

Is het ook als je de motor een tijd stationair laat draaien en stil staat bv voor een stoplicht, nieuwe auto ruikt naar verbrand rubber. Het regenereren kan pas optimaal dus volledig plaatsvinden tijdens een rit van minstens 15 km.

Sjakie Exclusive member! Kijk eens of je v-snaar de juiste spanning heeft Ik sluit me aan bij koppeling. OK, is het misschien tijd om de koppeling te vervangen? Wanneer u deze geur opmerkt, dank u? Lid sinds: 9 jul Berichten: 3.

3 Een motorolie lekkage

Deze website gebruikt cookies. Dat is zowel vaak met de mini als met de peugeot Crashtestdummy Bekijk profiel View Forum Posts.

Ik weet niet of je achter schijfremmen of trommels hebt. Samen met de geur kan dit ook rook en andere dampen veroorzaken.

Loopt een van de banden niet aan tegen een schokbreker.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@varnaremonti.com
Adverteren op de portal varnaremonti.com