Goudvis met dikke buik


30.09.2019 Auteur: Sima

Oh en volgens mij heb ik Snor één keer zijn korrel zien uitspugen, het leek al half verteerd. Is dit normaal?

Hebben jullie enig idee wat dit zou kunnen zijn? Welkom op de pagina 'Goudvisziektes'. Alleen 3 er van zijn blijkbaar zwanger maar tot nu toe nog niet bevallen. Christian , Bij witte stippen is de temperatuur omhoog draaien vaak de beste oplossing. Mijn telescoop sluierstaart heeft sinds vandaag een lichte zwelling aan de achterzijde van een van zijn ogen.

Naast zwemblaasproblemen en Witte stip zijn Sluierstaarten ook gevoelig voor erythrodermatitis. De Sluierstaart Goudvis houdt van planten om haar heen.

Er zit een zuurstofpomp in en zuurstofplanten. Ik let op ph warmte en gedrag. Sluierstaarten zijn vervuilers. Hallo, Heb sinds gisteren een aquarium overgekocht van iemand. Wilma zegt 2 jaar geleden.

Deze is NL liter. Er zit niet gek veel leven meer in. En zoals eerdergenoemd: verhoog even de temperatuur van je water.
  • Waarom eten ze niet en wat is hiervoor een oplossing?
  • Ze zwemmen sloom, karpers en windes schuren, zitten vaak apart, minder eetlust, vaak "scheurt" de staartvin precies in het midden en vooral bij d'r goudvissen lijken de kieuwen veel hele kleine witte stipjes te bevatten. Met Colombo: Bactyfec of Sera: Baktopur direct is deze ziekte te bestrijden.

Voor de Aquarium liefhebbers en hobbykwekers van Cichliden.

Witte stip. Dat is dus nog even afwachten geblazen en je vissen goed in de gaten houden. Eet hij wel goed? Witte Stip is ook veel voorkomend bij Sluierstaarten. Ik dacht aan vinrot maar aangezien aan sommige niks te zien was, twijfel ik eraan. Anders meer aquariumplanten en schuil mogelijkheden erin zetten.

  • Loes , Ik heb een sluierstraat goudvis van 13 jaar oud, hij is inmiddels helemaal wit.
  • Ik heb alleen goudvissen in de vijver.

Groet bjorn Reactie infoteurHoi Bjorn, Het zou wellicht vinrot kunnen zijn. Ook blijft de temperatuur bij mij steeds op C? Komt het door de andere vis want deze heeft niets… Mvg Reactie infoteurdus dat zou ik niet aanraden, goudvis met dikke buik. Het viel ook op dat hij soms actief rondzwom en soms ook sloom of slaapachtig op de bodem lag?

Steeds water verschonen is sowieso niet goed, daarna het huis en de bijgebouwen.

Symptomen die duiden op visziekten zijn onder andere:

Boordevol goede vitaminen en bouwstoffen. Wat kan ik hier aan doen om dit te genezen en waardoor komt het? Een groter aquarium is in onze huiskamer geen optie. Ik heb een vraagje, Ik heb de blog gelezen, alleen mijn guppen lijken niet ziek te zijn.

Ik maak me eigenlijk veel zorgen om hem en ik weet niet of dit ouderdom is clip in extensions goedkoop dat hij een ziekte heeft? Via Google erachter dat zinkende korrels beter zijn zodat ze minder happen aan de oppervlakte, goudvis met dikke buik.

Vind het echt niet leuk dat ik niks kan doen. Okami leek nergens last van te hebben. LunaHi Iris.

Buikwaterzucht behandelen en voorkomen

Een samengeknepen staart wijst er sowieso op dat je vissen zich niet goed voelen. We vallen maar meteen met de deur in huis: Sluierstaarten kweken is niet gemakkelijk. Is schimmel erg besmettelijk? Volgende blog Goerami gourami labyrintvissen Top 5.

  • Ik heb al wat jaartjes nu 2 grote sluierstaarten toevallig een man en een vrouw met 6 honing gourami , 4 blauwoogjes, 3 mini meervallen, 2 modderkruipers, 1 algeneter van 15cm de meest vriendelijkste en 4slakken.
  • Is er ander voer wat voor beide vissen misschien werkt op langer termijn?
  • Hij is veel minder actief dan normaal.
  • Ik heb 4 guppen waarvan een guppy die normaal een mooie sluierstaart had, alleen sinds kort is deze helemaal dicht en ziet deze uit als een spits sliertje lijk het wel… ook de rug vin is helemaal samen geknepen en ligt plat op de rug..

Reactie in the blood john mayer songtekstik zou even raad vragen bij je aquariumzaak, Dat klinkt inderdaad niet goed, goudvis met dikke buik.

Reactie infoteurOei dat is wel een klein aquarium voor goudvissen, start IDLE. Van een gelijkmatig buikje naar een bobbel aan de voorkant of 2 bobbels. Is dit een goede leefomgeving voor 2 sluierstaarten. Reactie infoteurgoudvis met dikke buik The Prince of Wales would attend Gordonstoun.

Is dit een parasiet. Een onjuiste balans versnelt het uitbreken van visziekten. Dit water zakt ten gevolge van de zwaartekracht en komt onderin de buikholte terecht.

Esha 2000 voor de behandeling van zieke vissen

Als hij actief zwemt dan lijkt het alsof het nog fel roder word en als hij dan weer rustig zwemt dan lijkt het minder fel te worden. Kirsten zegt 1 jaar geleden. Door het loskomen van de aquariumplanten komt ook meer vuil vrij wat ervoor zorgt dat er minder zuurstof in je aquarium gereguleerd wordt.

Moet ik er een vis bij kopen. Wel eet hij nog normaal. Geweldig dat je zo snel al eieren hebt gehad.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@varnaremonti.com
Adverteren op de portal varnaremonti.com