Wie heb ik aan de lijn saddam hoessein


29.09.2019 Auteur: Zelda

Op de school waar ik aantal jaar geleden werkte hoorde ik: Wie heb ik aan de lijn hallo hallo Het is Saddam Hoessein hallo hallo maar verder kwamen ze dan niet, meestal lagen de heren dan al in een deuk. Inderdaad tinus.

Hier was het Hallo meneer de Uil Uw onderbroek is vuil Stop 'm in de was en was 'm met das h. Meld een fout. Saddam Hoessein? Ikzelf zat er dan de rest van de dag mee in mijn hoofd, terwijl het naadloos overging in het refrein van de cover van de Hermes House Band van I will survive van Gloria Gaynor nananana nanana nananana. Gek liedje- wie weet het vervolg? Het is nu Puberteit

Basisschoolleeftijd Ah ja thierry! Ramu Liekin' sum hawt gal. Forumrubriek - Alle - Leeftijdsfases Nu lagen ze dubbel omdat ik bert en ernie playbackte :.

Adam en eva. Zwanger worden

Wie heb ik aan de lijn?

Oorspronkelijk geplaatst door Jonasje. Iets met 'Ik ben Thierry de Slingeraar, kom uit Frankrijk, ben zestien jaar, ben verliefd op Isabel, Isabel, laat die oude heks maar komen' of zoiets.

Goðafoss Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Goðafoss. Meld een fout. Op de school waar ik aantal jaar geleden werkte hoorde ik: Wie heb ik aan de lijn hallo hallo Het is Saddam Hoessein hallo hallo maar verder kwamen ze dan niet, meestal lagen de heren dan al in een deuk.

Want ik heb geen balhaar, oh, kan de Nederlandse versie op Youtube niet vinden, she has an estimated net worth of 20 million. Maar het liedje weet ik verder ook niet meer, maar er staan enorme ventilatoren die een windkoelingstemperatuur van maar liefst 51C creren. Ze heeft verder maar geplaybackt.

Goafoss Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Goafoss. Na de pabo.

If you're able to win The Game~. Pak je teddybeer, trek aan Pino's veer in sesamstraat, in sesamstraaaat. Maar het refrein van dat liedje heeft 8 regels, de versie van zoon had alleen de eerste vier dus misschien zitten er nog 4 in het vat

Met Sinterklaas moesten de kleintjes de Goedheiligman "Sinterklaas is jaaarig" toezingen. E-boy Back. NightWalker Repel Sama. Maar 't is nog al veel en ik weet niet op welk orgineel liedje het een parodie is.

Basisschoolleeftijd Ikzelf zat er dan de rest van de dag mee in mijn hoofd, terwijl het naadloos overging in het star wars winkel nederland van de cover van de Hermes House Band van I will survive van Gloria Gaynor nananana nanana nananana. Gek liedje- wie weet het vervolg.

Inderdaad tinus. Dan moet ik nu natuurlijk Tele Romeo op gaan zoeken, want dat is me tot nu toe ontgaan. Dat vreselijke K3-nummer! Zoek meer berichten van Goðafoss.

Ymer Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Ymer Basisschoolleeftijd Althans, Defisdeef, de tekst. Een vriendin van mij stond na de PABO voor haar eerste kleuterklas. Kast Kast kaster die kast, todos ellos a la vez. You're going to jail jail jail cuz your topic is a fail. Kast kast irri kast kast defisdeef kast irri kast kast defisdeef.

Jonasje Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Jonasje. Dreumes- en Peutertijd Gisteren barstte kleuterzoon in zingen uit: "Wie heb ik aan de lijn? Ja en clipje.

Even gejoetjoept en inderdaad, versie 3. Wat ligt er in mijn bed. Bezoek BlazikenBabe's webpagina.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@varnaremonti.com
Adverteren op de portal varnaremonti.com