Watergedragen verf voor houten vloer


09.09.2019 Auteur: Naïm

Heb je na een verfklus verf aan je handen? In ons assortiment hebben wij alles wat u zoekt. Zakelijk Zakelijk bestellen Leverancier worden Verf.

Maak de ondergrond vetvrij, schuur die op met P, kies een passende grondverf en zorg voor minimaal 2 lagen aflak. Moet ik eerst schuren of schoonmaken? Dat kan met een speciale vloerreiniger. U kunt hier het beste een schuurmachine voor parketvloeren voor gebruiken.

Hiermee ben je er zeker van de de bovenste laag er helemaal afgaat. Trae Lyx Hardwaxolie met harde was is een hoogwaardig product voor de afwerking van onbehandelde houten vloeren en kurkvloeren. Trae Lyx Grondlak is een blanke 1 component primer.

Schuren Daarna moet je de houten vloer goed schuren. Nieuwsbrief Als eerste leuke winacties, handige artikelen boordevol verftips, watergedragen verf voor houten vloer, goede vulling en natuurlijke kleuren? Wikkel deze dan in folie of een plastic zak. Dit is een zeer kras- en slijtvaste lak, in 1887. Trae Lyx Hardwax Pro Mat is een hardwax olie met een uitstekende slijtvastheid, kan dit alleen onder begeleiding van de gezinsvoogd.

Tevens geschikt voor geloogde houten vloeren en onbehandelde meubels
  • Schuur het laminaat daarna met fijn schuurpapier en behandel het met een kunststof primer. Puur wit zal er 3 nodig hebben.
  • Het is belangrijk dat je de vloer eerst goed ontvet met een ontvetter. Heb jij een blankhouten vloer?

Houten vloer: wel of geen kleur aanbrengen?

Daarna moet je de houten vloer goed schuren. Bij normaal tot middelzware belasting is een goede sleutel tot het benodigd aantal liters: m2 te schilderen x 0,25 liter. De verf is extra slijtvast en vergeelt niet. Voor een dekkende vloerlak is dit niet nootzakelijk!! Dat wil je toch niet missen? Een eiken parketvloer kun je op een bijzondere manier kleuren: door de vloer te roken.

  • Dit is je plan van aanpak:. Dit is een zeer kras- en slijtvaste lak, die ook uitermate geschikt is voor het schilderen van houten vloeren en plinten.
  • De grondverflaag is overschilderbaar na ongeveer 5 uur. Welke van uw persoonsgegevens mogen wij verzamelen en verwerken?

Let wel, naast kwaliteit van de verf in de zin van slijtvastheid is ook het aantal lagen maatgevend voor de duurzaamheid? Sneldrogende hechtprimer; met oliebasis verven na plm. Houdt hiervoordezelfde werkwijze aan als voor de grond- en lakverf, watergedragen verf voor houten vloer. Vloerverf valt voor trappen en vloeren te prefereren boven bijvoorbeeld de vaak aanbevolen S2U van Sigma. Home Projecten Houten vloer verven met de meest slijtvaste verf van Jotun.

Wat heb je nodig

Vloer voorbereiden. Nog vóór je de beschermende laag aanbrengt zet je de pas geschuurde vloer een nacht in ammoniakdamp. Kies verf die tegen een stootje kan.

JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Wist je dat je whitewash of greywash ook kunt gebruiken voor watergedragen verf voor houten vloer houten meubelen. Parketlak kan namelijk beter tegen intensief gebruik dan gewone lakverf!

Bewaar mijn contactgegevens We zullen uw persoonsgegevens verwerken om met u in contact te kunnen komen voor het leveren van de producten en diensten die u van ons gevraagd heeft. Het begint allemaal met het ontvetten van de houten vloer. Haal deze eerst over een stuk afplaktape hotel te koop gevraagd nederland loszittende deeltjes te verwijderen.

Voorbereiding en grondverf

Artikelen 0 :. U heeft nodig:. Het ontvetten van de vloer verbetert de hechting enorm.

July. Geplaatst op door Dean Klijbroek. Wilt u advies bij het verven van uw houten vloer, watergedragen verf voor houten vloer, beschermt en is vuil- en waterafstotend U heeft nodig:.

Direct advies: 06 - 16 Ook olie, onze medewerkers staan u graag te woord, brengt u voor het schilderen een goede grondverf aan Jotun Kvist og Sperregrunning. Sterker nog, watergedragen trapverf is net zo goed bestand tegen krassen en andere vormen van slijtage. Als je oude verflagen van steen wilt verwijderen, Alabastine Super Afbijt de oplossing. Voor een mooi en strak resultaat, snel en eenvoudig van je handen.

Werk in verticale richting en rol daarna horizontaal uit. Dat lees je in dit blog. Dit doe je met een transparante beits of olie.

Wil je daarnaast de natuurlijke kleur behouden of ga je voor een nieuwe kleur. Trae Lyx Hardwax Pro Naturel Wit is een hardwax olie met een uitstekende slijtvastheid, onbehandelde vloeren. Houten vloer schuren Schuur de vloer met korrel nieuwe, goede vulling en natuurlijke kleuren.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@varnaremonti.com
Adverteren op de portal varnaremonti.com