Vaartijd van den helder naar texel


17.08.2019 Auteur: Catalina

Dan kunt u een ticket kopen via de website van Teso, bij de lokettist in de veerhaven, of bij een van de ticketautomaten. Tarieven oversteek Meest gekozen overtochten inclusief bijbehorende tarieven Op dinsdag, woensdag en donderdag kunt u profiteren van een daltarief. U kunt gebruik maken van de self-service loketten indien u een ticket via de Teso website heeft gekocht, of over een Teso pas beschikt.

Het betaald parkeren geldt dagelijks van 8. De overtocht duurt circa minuten. Het reserveren van een plaats op de boot naar Texel is niet mogelijk. Scholieren Voor scholieren die dagelijks van Texel naar Den Helder reizen en vice versa is er een speciale scholierenpas beschikbaar. U kunt hier zowel een ticket kopen bij de bemande loketten als bij een selfserviceloket, rechts van het toegangsportaal.

U kunt hier zowel een ticket kopen bij de bemande loketten als bij een selfserviceloket, rechts van het toegangsportaal. Beleef de seizoenen op Texel. Er zijn ook bagagewagens aanwezig om uw bagage aan boord mee te nemen? De maximum leeftijd is 26 jaar. Seizoenen Beleef de seizoenen op Texel!

Bootinformatie voor voertuigen

Het parkeerterrein is onbewaakt en reserveren is niet mogelijk. Meer lezen over het Waddeneiland Texel? Bekijk hier de tarieven. Via de trappen bereikt u het passagiersdek met salon.

Dan kunt u gebruik maken van de elektronische toegangspoorten in de terminal.

  • Deze externe partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.
  • Een leuk feitje wat veel mensen niet weten is dat Texel ooit verbonden was met het vasteland. Verblijfsduur Weekend.

De laatste boot  naar Den Helder  vertrekt altijd om Enkel vanaf Den Helder heeft u een kaartje nodig. Indien u maandelijks meer dan euro aan tickets spendeert komt u in aanmerking voor een debiteurenpas.

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Echter is het aantal personenauto's 40 minder. De self-service loketten zijn enkel voor personenauto's en busjes tot 6,5 meter zonder aanhangwagen of caravan, vaartijd van den helder naar texel.

Zien en doen Op Texel kunt u heel veel zien en doen.

Internationaal (NL-UK)

Van Den Helder met de boot naar Texel? Accepteren Lees meer Wil je zonder zorgen parkeren op Texel? Het is dus ook niet verplicht te reserveren voor de boot naar Texel.

De bus sluit bij aankomst van de boot in Den Helder aan richting beste scheerapparaat voor gevoelige huid station, vaartijd van den helder naar texel. Bij verwachte drukte wordt er een tweede schip ingezet en is er vanaf elke kant elk halfuur een afvaart! Een kaartje is geen reservering, mits de hond niet uit de auto kan springen.

Aantal personen 2 personen. Het is in beginsel toegestaan om de hond tijdens de overtocht onbeheerd in de auto te laten, want u kunt geen afvaarten reserveren.

Tarieven oversteek

De boot wordt aangedreven door 4 electro motoren van ieder 1. Texelstroom Dit is sinds eind het paradepaartje van Teso. Onze gasten beoordelen de accommodaties van VVV Texel 8,3 uit beoordelingen. Eeen TESO ticket is altijd een retourticket. Overige tarieven Reist u met een ander voertuig of wenst u uitgebreide prijsinformatie te bekijken, inclusief mogelijke kortingen, klik dan op een van onderstaande categorieën: Tarieven voetgangers Tarieven voertuigen Tarieven brom fietsen Handig om te weten: - Indien u een 5-retourenticket of retourenticket koopt is er een aantrekkelijke korting beschikbaar.

Tickets kunnen in de veerhaven worden gekocht of online via de website van Teso. Het parkeerterrein is onbewaakt en reserveren is niet mogelijk. Wil je zonder zorgen parkeren op Texel. Voeg toe aan uw contactlijst om ons te whatsappen. Zodra u aan vaartijd van den helder naar texel bent leiden de opstellers van TESO u naar de goede baan op het schip. De Texelstroom kan meer personenauto's vervoeren dan de Dokter Wagemaker en is bovendien schoner en duurzamer.

Al sinds verzorgt Texels Zelf spinner maken van papier Stoomboot onderneming de overtocht naar Texel.

Hieronder vindt u meer informatie over hoe u Den Helder kunt bereiken, waar u kaartjes kunt kopen voor de veerboot naar Texel, hoe vaak de boot gaat, welke boten tussen Den Helder en Texel varen en u kunt een fotoalbum bekijken over de veerdienst van Texel. Je hond mag gratis mee op de veerboot naar Texel, echter dien je je hond tijdens de overtocht aangelijnd te houden.

Het reserveren van een plaats op de boot naar Texel is niet mogelijk. Bent u zakelijke klant van de Teso?

Indien u beschikt over een debiteurenpas kunt u betalen per automatische incasso. Aantal personen 2 personen. Het betaald parkeren geldt dagelijks van 8.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@varnaremonti.com
Adverteren op de portal varnaremonti.com