Recept taart zonder ei


08.08.2019 Auteur: Cilla

Martine op - Super tof om te horen Marije! Daniëlle op - Heb hem vandaag gemaakt maar t werd niks. Ik heb m nog niet uit het blik gehaald, maar ben benieuwd!

Martine op - Fijn dat het zo goed gelukt is Jaquelien! Bijkomend voordeel is dat deze cake véél makkelijker te maken is dan wanneer je braaf instructies op het doosje zou volgen.

Hij was erg zoet en erg bros maar goed van smaak. Je kan er makkelijk mee varieren. Hoihoi, ik kreeg als enige opmerking dat het erg zoet was gemaakt met boerencakemix verder superlekker! Martine op - Hoi Patries, jammer dat dit recept niet goed lukt bij jou.

Mag een witte creme zijn. Bedankt voor het recept. Mijn naam, e-mailadres en website bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Bedankt voor het recept. Bedankt voor dit recept?

Door verder te gaan op deze website ga je akkoord met het gebruik hiervan.
  • Wat zal ik de volgende keer doen
  • Op afstand is het moeilijk om te zeggen wat er precies aan de hand is bij jou. Ik heb het net geprobeerd en de cake is heerlijk geworden!

Jose op - Hans, ik gebruik een hetelucht oven, op graden heeft de cake bij mij een uurtje nodig. Ik ga het zeker proberen te maken. Lijkt me een bijzondere smaak, sinaasappel-vlierbes. Alina op - Vandaag de cake gemaakt en het is goed gelukt!

Martine op - Hoi Jeannie, wat jammer dat de cake niet gelukt is!

  • Martine op - Leuk Ans! Greta M M Schacht op - Bij een tweede poging gebruikte ik g witte suiker en 50 g bruine suiker.
  • Houd hem vanaf 45 minuten goed in de gaten en test even met een prikker of hij al gaar is. Ik heb hem gemaakt, donkerbruin en klef.

Let ook op dat de cakemix die je gebruikt daadwerkelijk vegan is? Cakemixen zijn ontwikkeld om met ei te werken. Martine op - Saskia, klinkt lekker om hier kokos door recept taart zonder ei doen. Hahaha, logisch dat er aan de boerencakemix van Koopmans niet zo veel smaak zit, dat is het wat ons betreft niet.

Marianne op - Super cake.

10 Comments

Natuurlijk iets minder luchtig dan de normale cakes met ei, melk of olie, maar nu is de cake een stukje gezonder, en net zo lekker! Voor de zekerheid zou ik het even afpassen, er zit denk ik net wat te veel in een zakje.

Cake werd meer een platte scone.

Soms lastig om goede,lekkere recepten te vinden? Aangezien het om minuscule hoeveelheden gaat die niet bewust worden toegevoegd heeft gebruiken de meeste vegan dit soort producten gewoon, recept taart zonder ei. Martine op - Oh dat klinkt heel goed Hedi. Misschien heb je voor het deel van het beslag waar je cacaopoeder aan toevoegt dan wel iets meer vocht nodig, omdat je meer droge stof erbij doet!

Van Davids oma heb ik een paar mooie recept taart zonder ei tafelkleedjes fietsroute den haag centrum om foto's mee te maken.

Suzanne op - Errug lekker. Met aansnijden merk ik dat de onderkant en binnenkant toch nog nattig is beetje kleffe cake idee, vind ik zelf lekker hoor maar volgens mijn man moet het droger de buitnekant is al wat knapperig dus langer bakken is niet echt handig denk ik.

Lees Interacties

Eva op - Weer een blije "beginnende vegan bakker" bij! Dorieke op - Zelfs de omnivoren wilden nog een tweede stukje, de hele cake was zo weg :D. Dankjewel voor de tip!

  • Breinaald kwam er schoon uit.
  • Hi najat Kan ik die bakplaat van 38×26 cm van ikea cake maken?
  • Heb je nog vragen?
  • Jaquelien op - Oh, zie alleen dat één van de Exnummers uit de mix E niet altijd vegan is.

Irene op - Dit is echt mijn to go to recept voor cake of cakejes. Bijkomend voordeel is dat deze cake vl makkelijker te maken is dan wanneer je braaf instructies op het doosje zou volgen.

Dankjewel voor het delen van jouw variaties. En ik heb precies jouw recept gevolgd. Wel heb ik de helft van de recept taart zonder ei vervangen door gemalen kokos. Mijn tweelindzusje en ik zijn volgende week jarig en ik heb al heel wat recepten uitgeprobeerd, recept taart zonder ei.

Martine op - Fijn dat het goed gelukt is en dat de kinderen het lekker vonden Marleen.

Cake zonder ei recept

Hoi Jose, Leuk dat je dit recept geprobeerd hebt! Wat ik mis is of de lepels afgestreken moeten zijn of dat het volle lepels zijn. Vegetus gebruikt cookies om de website te optimaliseren. Mijn vraag is: als ik de hoeveelheid van het beslag verdubbel dan wordt de tulband hoger.

Gepdatet op augustus 20. Natuurlijk niet in mijn eentje, maar het bewijst wel dat deze eivrije brownies harstikke lekker zijn? De 1 keer was hij perfect.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@varnaremonti.com
Adverteren op de portal varnaremonti.com