Wat is screenshot op iphone


26.06.2019 Auteur: Jilles

Daarom kun je bij deze toestellen het beste eerst zorgen dat je de sluimerknop ingedrukt houdt en daarna op de thuisknop drukt. Bekijk ook:  Abonnementen met iPhone vergelijken. Met pennen, stiften en gum kun je je screenshot nog verder verduidelijken.

Beste vliegveldapps met vertrek- en vluchtinformatie op je iPhone en iPad. Het scherm zal kort knipperen en je hoort ook een sluitergeluid. Download de gratis Radar-app en volg het onderwerp. We hebben nog meer tips over het maken van screenshots: Screenshots maken op de Apple TV Screenshots maken op de Mac Screenshots maken op de Apple Watch Screenshots anoniem maken en privé data wissen. Informatie Laatst bijgewerkt augustus Categorie Basisfuncties Onderwerp screenshot.

Vervolgens zie je dat het iPhone scherm een korte flits laat zien met een kort geluidje. Screenshot maken op de iPad Het maken van een screenshot op de iPad werkt op dezelfde manier als bij de meeste iPhoneswat is screenshot op iphone, namelijk door het indrukken van dezelfde twee knoppen. Dit doe je als volgt:. Denk hierbij aan apps van banken. Alle toestellen vergelijken.

De screenshots zijn in PNG-formaat, dus ook erg geschikt om op een website te publiceren. Met AirDrop kun je ze doorsturen naar je Mac , maar je kunt ze ook verzenden via iMessage , WhatsApp of een andere app.
  • Screenshot maken van je iPhone 6S Plus scherm — hoe doe je dit?
  • Dit voorkomt dat je per ongeluk Siri of Touch ID activeert.

Gerelateerd

Zo maak je een screenshot schermafbeelding op je iPhone of iPad vrijdag 5 mei stijn iPhone. Met abonnement Los toestel. Terug naar alle berichten. De iPhone 7 en iPhone 8 ook de Plus-modellen zijn voorzien van een thuisknop die je niet kunt indrukken. In dit artikel zet Radar op een rijtje hoe je een screenshot of schermafbeelding maakt.

Gerelateerde nieuws artikelen Screenshot maken op je iPhone 5 of 5S schermafbeelding maken, wat is screenshot op iphone. Hierdoor krijg je een button op je scherm waarmee je gemakkelijk een screenshot maakt. Onderstaande sneltoetsen bieden je nog meer opties voor het maken van een screenshot op een Mac:. Een screenshot is letterlijk het maken van een foto van je scherm!

Beste iPhone deals: Abonnementen Losse toestellen. Deze is terug te vinden in je notificaties of in de fotogalerie. Op de Radar website moet je 'overige cookies' accepteren om te reageren op artikelen?

Gerelateerde nieuws artikelen Screenshot maken op je iPhone 5 of 5S schermafbeelding maken. Met AirDrop kun je ze doorsturen naar je Mac , maar je kunt ze ook verzenden via iMessage , WhatsApp of een andere app. Wil je op de hoogte blijven van dit onderwerp? Een screenshot maken met je iPhone X toestel.

Deze screenshot wordt tattoo font generator handwriting opgeslagen op je computer, maar in je klembord geplaatst! Hierna kun je de afbeelding plakken in bijvoorbeeld een mailtje dat je aan het typen bent. We hebben nog meer tips over het maken van screenshots: Screenshots maken op de Apple TV Screenshots maken op de Mac Screenshots maken op de Apple Watch Screenshots anoniem maken en priv data wissen.

Zo maak je een screenshot schermafbeelding van je iPhone, iPad of iPod Touch. Toestellen met abonnement Losse toestellen, wat is screenshot op iphone. Vervolgens zie je dat het iPhone scherm een korte flits laat zien met een kort geluidje.

IPhone XS, XS Max, XR of iPhone X screenshot maken

Op Samsung-toestellen met uitzondering van de Samsung Galaxy S8 en Samsung Galaxy Note 8 moet je op een alternatieve manier een screenshot maken:. Een screenshot maken met je iPhone X toestel. Een screenshot is letterlijk het maken van een foto van je scherm. Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Terug naar alle berichten.

Je kunt met een iPhone of iPad ook een screenshot maken via AssistiveTouch. Je gebruikt dezelfde twee buttons om een screenshot te maken:.

Je maakt hierbij een selectie van je scherm Je kunt hierna tekst markeren wat is screenshot op iphone de afbeelding of gewoon de afbeelding opslaan Via de knop Uitstellen in het Knipprogramma kun je ook instellen dat een screenshot pas na een paar seconden wordt gemaakt. Beste vliegveldapps met vertrek- en vluchtinformatie op je iPhone en iPad. Abonnement Los toestel. Wanneer jij ons contactformulier invult hour of power koor in nederland op een andere manier aan ons een vraag stelt, zullen wij je gegevens nodig hebben contact met je op te nemen.

Een screenshot maken met je iPhone X toestel. Dit doe je als volgt:? Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven, wat is screenshot op iphone. Informatie Laatst bijgewerkt augustus Categorie Basisfuncties Onderwerp screenshot?

Screenshot maken op iPhone X, XS en XR

Met pennen, stiften en gum kun je je screenshot nog verder verduidelijken. Screenshot maken op je iPhone SE - leer eenvoudig hoe je een schermafbeelding maakt. Het scherm zal kort knipperen en je hoort ook een sluitergeluid.

Toestellen met abonnement Losse toestellen. Zo kun je Instagram Stories verbergen van of voor vrienden. Beste iPhone deals: Abonnementen Losse toestellen. Q-Park app voor de iPhone opent automatisch slagbomen.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@varnaremonti.com
Adverteren op de portal varnaremonti.com