Hoe te betalen bij aliexpress


01.10.2019 Auteur: Jelisa

Als u voor iDeal hebt gekozen, zijn de volgende afbeelding nog van toegevoegde waarde voor u. Deze Chinese webshop biedt niet alleen Chinese producten aan.

Verkopers krijgen uitsluitend diamantjes of medailles bij een positieve beoordeling van de kopers. Dit komt doordat terugbetalingen via Paypal naar de consument niet soepel verliepen. Wanneer je veel verschillende feedback ziet met dezelfde inhoud, is dit een aandachtspunt. Zoeken naar:. Kies dan eens voor een andere mogelijke betaalmethode. Kijk eerst of jouw vraag hier misschien al bij staat, want dan heb je niet alleen het antwoord snel gevonden, maar bespaar je jezelf ook nog eens veel tijd.

Hier moet u drie stappen doorlopen: 1 vul een geldig e-mailadres in en verifieer deze via een link die naar uw e-mailadres is toegestuurd. Op deze site vind je tal van artikelen vol handige informatie over  AliExpress NL. LET OP:  Het is belangrijk dat u het product koopt bij de meest voordelige verkoper, qua prijs en levertijd. Wanneer je dit als zoekterm hebt ingegeven, en achter ieder bedrijf of priv persoon staan diamantjes of medailles.

Hoe te betalen bij aliexpress ieder product staat het bedrijf of de persoon die het product verkoopt, dan kom je niet bij n Chinees bedrijf uit. Daarom wordt de betaalmethode bijna alleen geaccepteerd door Nederlandse websites. Alle prijzen worden vanaf nu in euro weergegeven.

Als je vragen hebt, dan kun je uiteraard eerst kijken op de website. Natuurlijk accepteert AliExpress credit cards.

Liefst geen Internet Explorer. Arjan Biemond schreef:. Hierbij is er veel aandacht voor jouw privacy. Hier hebben wij ook een uitgebreid artikel over geschreven. Een handige feature in de zoekbalk is de QR code scanner. Dit hoeft niet meteen te betekenen dat de verkoper betrouwbaar is.

De douane is de uitvoerende instantie die in de praktijk controleert en handhaaft. Let dus op dat je hier niet bestelt.

Nu de valuta wordt uitgevouwen zie je alle mogelijkheden. Je hebt nu gezien waarop je moet klikken. Ik krijg ook geen andere betalingsmogelijkheden!

Stap 2: Zet de parameters juist

Het start altijd met contact opnemen met de verkoper. Meer informatie Accepteren. Kom je er echt helemaal niet uit?

Wanneer je veel verschillende feedback ziet met dezelfde inhoud, is dit een aandachtspunt. Braziliaans - Paypal - Achteraf betalen is dusk till dawn series cast juni mogelijk. De website van AliExpress is in te stellen in het Nederlands en dat is natuurlijk wel zo gemakkelijk. Infosite AliExpress. De productomschrijving is dan immers ook in het Nederlands, hoe te betalen bij aliexpress, zodat je precies weet wat je koopt.

Hoe kan je op AliExpress met iDEAL betalen?

Problemen kunnen ontstaan omdat de betaling plaatsvindt via een extern bedrijf. Nederlanders bestellen veel online. Dat is natuurlijk vervelend want hoeveel is een dollar nu precies waard? Alipay werkt misschien nog wel nóg veiliger, omdat de verkoper pas het bedrag ontvangt als de koper u dus bevestigt dat u het product hebt ontvangen.

Ook is het mogelijk om je geld terug te krijgen als je niet tevreden bent over het product. Als je hierop klik wordt je taal aangepast. Als je zoveel artikelen onderbrengt in n webshop, dan moet je er wel voor zorgen dat de website en webwinkel overzichtelijk blijft.

Niet alleen prettig om enig idee te hebben wanneer je jouw bestelling kunt verwachten, maar ook geeft dit een bepaald gevoel van vertrouwen. Anders dan bij Paypal en Credit Card bent u genoodzaakt het geld terug te vragen bij de verkoper, in plaats van bij de instelling, hoe te betalen bij aliexpress. Hier kan de taal worden gewijzigd. Dat is natuurlijk vervelend want hoeveel is een dollar nu precies waard. Google Chrome bijvoorbeeld is een prima browser.

AliExpress met iDEAL betalen werkt niet

Om in termen van de Chinese webshop te blijven: Credit Card verschaft u meer  buyer protection. Kies voor other payments. Deze pagina bevat een stap-voor-stap handleiding voor het bestellen op AliExpress.

LET OP:  Het is belangrijk dat u het product koopt bij de meest voordelige verkoper, qua prijs en levertijd.

Je kan de gewenste taal kiezen. AliExpress iDeal - Het betalen werkt niet. AliExpress is een relatief jong bedrijf.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@varnaremonti.com
Adverteren op de portal varnaremonti.com