Evenement aanmaken facebook groep


29.09.2019 Auteur: Wytse

Privacy en veiligheid. Dit is een goede plaats om informatie betreffende de regels, doelen, route enzovoort te verschaffen. Je groep is nu actief!

Voor je hobby, je school, je buurt of een stel vrienden of familieleden. Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid. Indien je aangemeld bent, zal dan de pagina Nieuwsberichten geopend worden. Groepsevenement maken — Staat je toe een groep van uitgenodigden aan te maken waar jij eigenaar van bent. Home Facebook Facebook groep aanmaken binnen 5 minuten Ben je lid van een of meer Facebookgroepen?

Voor grotere evenementen moet je de leden die je wilt uitnodigen, evenement aanmaken facebook groep, selecteren. Dit type groep wordt bijvoorbeeld gebruikt door mensen met een aandoening. Vond je dit een nuttig artikel. Click To Tweet. Klik op Create of Create Private Event. Geheime groep - Alleen leden kunnen de groep vinden en zien wie er lid is.

  • Bedankt voor deze heldere uitleg. Het aanmaken van een groep is erg makkelijk met behulp van onderstaand stappenplan.
  • Weet je nog steeds niet helemaal zeker hoe je een Facebook Event maakt of wil je weten hoe je met Facebook Event advertenties meer tickets kunt verkopen?

Het is een blauwe knop in de hoek onderaan rechts in het venster. Open Facebook. Bij privé-evenementen kan je de optie 'Gasten kunnen vrienden uitnodigen' aan- of uitvinken. Foto's en video's die bij privé-evenementen worden geplaatst, zijn alleen zichtbaar voor de mensen die zijn uitgenodigd.

Opmerking: makers van openbare evenementen kunnen de datum en tijd wijzigen na het maken, maar dit kan mogelijk niet als het evenement binnen enkele dagen plaatsvindt.

  • Een event aanmaken op Facebook Medeauteur: wikiHow-redacteur. Als je groep bestaat uit minder dan mensen, kun je de hele groep uitnodigen voor het evenement door tijdens het maken van het evenement op Alle leden uitnodigen te klikken.
  • Hoe neem ik mensen in een geheime groep op die geen FB-account willen hebben.

Leden van een groep kunnen groepsevenementen maken en andere groepsleden uitnodigen voor het evenement. Mensen hoe vaak gemiddeld bed verschonen nog wel berichten plaatsen in het evenement. Cookies maken wikiHow beter. Wanneer je een breigroep hebt evenement aanmaken facebook groep kun je bijvoorbeeld een hobbybeurs aanmaken als evenement.

In de groep kunnen ze ervaringen delen met lotgenoten. Openbaar evenement maken - Maakt een openbaar evenement aan waar iedereen toegang toe heeft, Jon Favreau and Rob Reiner.

Vond je dit een nuttig artikel? Kies de optie Groep maken Je krijgt nu het volgende formulier te zien: Geef een naam op voor de groep die je wilt aanmaken. In dit artikel: Op mobiel Op desktop. Opmerking: Als je meer dan mensen voor je evenement hebt uitgenodigd, kun je de locatie en de datum van het evenement maximaal drie keer wijzigen.

Opmerking: organisatoren en anderen gasten van priv-evenementen kunnen het zien wanneer je een uitnodiging voor een evenement hebt bekeken. Gerelateerde artikelen!

Er zijn er enorm veel en er komen er steeds meer bij. In dit artikel: Op mobiel Op desktop. Vond je dit een nuttig artikel.

Navigeer naar

Het is ook de moeite waard om te kijken of je evenement via je ticketing- of registratiepartner een Facebook Official-evenement kan worden. Hoe nodig ik mensen uit voor mijn Facebook-evenement? Mocht je je later bedenken dan kan je deze instelling altijd nog wijzigen. De naam van je evenement wijzigen:. Typ in het tekstvakje 'Evenementnaam' de naam in die je voor je evenement wil gebruiken.

  • Als het evenement openbaar is, zijn de foto's en video's zichtbaar voor iedereen die het evenement bekijkt.
  • Hieronder wordt even kort aangegeven wat het verschil is tussen deze 3 soorten groepen:.
  • In plaats van dubbele Facebook Events aan te maken, kun je jouw evenement aan de kalender op de officiële pagina van andere organisaties of individuele personen toevoegen.
  • Tik op het icoon voor de Facebook app, dat lijkt op een witte f op een donkerblauwe achtergrond.

Het is ook de moeite waard om te kijken of je evenement via je ticketing- of registratiepartner een Facebook Official-evenement kan worden, evenement aanmaken facebook groep. Verander de volgorde door te klikken op het evenement aanmaken facebook groep dat verschijnt wanneer de cursor op de kolom staat. Opmerking: onthoud dat je terugkerende evenementen alleen kunt maken via een pagina en niet via je persoonlijke profiel.

In dit bericht staat automatisch een voorvertoning van je meest recente evenementen. Klik rechtsbovenin op het driehoekje zie afbeelding! Ook zie je of mensen een verzoek tot lidmaatschap hebben aangevraagd en deze mensen wel of niet toelaten tot de groep. Open Facebook.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Hierdoor kan het voorkomen dat bovenstaand stappenplan niet meer helemaal klopt. Groepsinstellingen bewerken Hier kun je allerlei instellingen bewerken.

Deze wikiHow leert je hoe je een 'evenement' aanmaakt op Facebook. Leden van een groep kunnen groepsevenementen maken en andere groepsleden uitnodigen voor het evenement.

Indien je een proefversie van Facebook gebruikt, geef dan je e-mailadres of telefoonnummer en wachtwoord in voor je verder gaat, evenement aanmaken facebook groep. Zo open je je Nieuwsoverzicht indien je reeds aangemeld bent op Facebook.

Indien je niet aangemeld bent, kan het zijn dat je naar beneden moet scrollen om de knop Evenementen te vinden.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@varnaremonti.com
Adverteren op de portal varnaremonti.com